Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2009, 13:16:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Sergiu,atitudinea ei este a unei femei care a suferit foarte mult si a ajuns sa razbeasca luptand crancen.
Asta nu inseamna ca sufletul ei este luciferic...
Si mai gandeste-te daca propria-ti atitudine este una pur crestineasca.
Astfel de rani se vindeca doar prin iubire,nu aruncand bolovani sub numele ca suntem crestini.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 13:48:17
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Sergiu,atitudinea ei este a unei femei care a suferit foarte mult si a ajuns sa razbeasca luptand crancen.
Asta nu inseamna ca sufletul ei este luciferic...
Si mai gandeste-te daca propria-ti atitudine este una pur crestineasca.
Astfel de rani se vindeca doar prin iubire,nu aruncand bolovani sub numele ca suntem crestini.
Nu am zis ca sufletul ei este luciferic! Vorbeam despre viitor si la ce fel de oameni apartine acesta din trendul pe care-l vad in societate. Era vorba de societate nu de o persoana. Atitudinea mea este, sper, crestineasca, dar cand vezi ca un om spune o rautate, i se atrage atentia, o repeta, iar i se atrage atentia, iar acesta persista in atitudinea pe care o are, incepi sa-ti pui intrebari si incepe sa irite acest lucru. Eu sunt om, am dezamagirile mele, si reactionez si eu cum pot. Nu sunt nici pe departe sfant (ar fi fost frumos, un vis)! Poate ca sunt si un pic mai iritat astazi, nu stiu...
Vechi 24.07.2009, 04:35:10
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
ai mare dreptate, uite o melodie cu dedicatie pentru ambele sexe, sa mai inveselim un pic spiritele

http://www.youtube.com/watch?v=IdSnwufjKtc
Reply With Quote
Vechi 24.07.2009, 09:31:55
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
ai mare dreptate, uite o melodie cu dedicatie pentru ambele sexe, sa mai inveselim un pic spiritele

http://www.youtube.com/watch?v=IdSnwufjKtc
Hehe...dragutz cantecel! :)
Reply With Quote
Răspunde