![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu-i bai, ca deja am infulecat jumatate din tortuletzul de la tine
|
|
|
|||
|
|||
|
La multi si fericiti ani ,draga marina!!!urarile mele din aceasta zi aniversara ,sa fie auzite si indeplinite de bunul dumnezeu !!!!!sa-ti astearna la picioare toate comorile de fericire alaturi de cea mai inalta si desavarsita virtute:credinta!!!!!!!
Si nu in ultimul rand:sanatate,sanatate,sanatate!!!spor in toate si .........tot ce vrei!!!!!!!!la multi ani!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
La multi ani! din tot sufletul va doresc. Sa aveti parte numai de bucurii! Domnul si Maica Sa sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca totdeauna!
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si acum ... doua ture de stadion in pas alergator. Eu sunt gata in cateva minute. Te astept acolo, la intrare... Te recunosc imediat dand cu ochiul prin parcare... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Draga Marina, eu sint cea mai cu intarziere, sa-ti fac urari de ziua ta!
Multa sanatate in primul rand de la Domnul, multa pace si liniste in viata si in casa ta! Restul, vin singure! Din pacate nu mai pot pune(nu se stie de ce) nici o poza aici, insa te rog sa te servesti urmarind acest link: http://cards.thebirthday.com/cgi-bin...DATE=&tempval= |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 19:14:17 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 09:17:16 |
| Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 17:59:34 |
| Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 09:01:08 |
|
|