![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum explici faptul ca o pana cade la fel de repede ca un ciocan? http://www.youtube.com/watch?v=5C5_dOEyAfk |
|
|
|||
|
|||
|
Referitor la "argumentul" cu timpul dat de 2 ori mai repede.
Spatiul parcurs de un obiect intr-un camp gravitational este legat de (g*t^2)/2 si evident viteza initiala care depinde de capacitatile fizice ale astronautului, costum, etc. Daca g e de sase ori mai mic pe luna si filmul e dat de ~2.5 ori mai repede ceea ce vedem pare filmat pe Pamant. la fel se intampla si pe Marte. Fac pariu ca daca va ajunge un om pe Marte filmul va tb dat de radical din 2 ori mai repede. Nicio minune, nicio farsa, doar stiinta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=dM0FD...eature=related |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
1.motoarele rachetelor nu sint ca motoarele de avion care au nevoie de aer care sa fie impins inapoi ci gazele impinse in vidul cosmic sint formate doar din reactia combustibililor stocati intre care la nevoie si oxigen lichid.
2 la aselenare incetinirea vitezei (ca si la decolare) se face tot cu ajutorul unor duze-motoare mai mici 3. au ajuns pe luna insa filmul este facut pe pamint pentru cazul in care din diferite motive camerele de filmat nu ar fi functionat si s-ar fi facut da ris in fata concurentei ruse cu care se bateau la acea vreme in orgolii . De atunci stinta si cercetarea au descoperit mult mai multe inclusiv ca Dumnezeu exista si ca viata nu are cum sa fie un hazard ci o planificare inteligenta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care Dumnezeu, din aia 3000 documentati de-a lungul istoriei omenirii? Yahwe, Zeus, Odin, care din ei? Planificare inteligenta? Si un inginer mediocru se descurca mai bine in anumite situatii.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am vazut si eu cateva documentare pe ideea asta, numai ca Dumnezeul pe care incercau sa-l prezinte nu prea mai avea legatura cu ala biblic... Last edited by Raziel; 20.06.2011 at 01:12:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunt zeci si zeci de paradoxuri in filmuletele si in pozele facute "pe Luna": umbrele obiectelor, unele miscari imposibile samd. Pana si Dumitru Prunariu a afirmat ca e posibil sa fie falsuri. Sa nu crezi tot ce auzi (mai nou tot ce vezi). Mai bine e sa fii sceptic.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce nu au luat in considerare a fost invidia umana, nu inteligenta ascunsa sau altceva. Americanii sunt singurii care au reusit sa ajunga pe Luna si asta va roade. Pe Luna exista echipamente functionale lasate de expeditii. Cum altfel credezi ca au ajuns acolo? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suprapopularea: minciuna minciunilor | Va_iubesc | Generalitati | 151 | 21.03.2013 18:10:49 |
| Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 23:19:55 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 09:28:29 |
| Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 04.07.2009 00:55:06 |
|
|