Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
Din punctul meu de vedere, Romania nu este nici "amarata", nici "rustica".
Dumneavoastra, din interior, asa o vedeti?
|
Îmi pare nespus de rău că purtăm un dialog care nu are nici o legătură cu subiectul topicului acesta.
Când am spus că România este
amârâtă (săracă țară bogată...!) m-am referit la oamenii simpli (asemenea mie) care își duc zilele cu o pensie de 200 eur.,la copii noștri care, după ce au învățat facultăți pleacă în lume să fie servitori,la guvernanții care ridică din umeri când apa ne intră în case și dealurile o iau la vale cu case,cu cimtire, căci pădurile s-au transformat în vile somptuase,la valori matreiale și intelectuale care s-au naturalizat "
în alte țări de soare pline.." și la câte alte"
răni care ne dor și nu s-au vindecat"
Rustică? Da România este din fericire încă rustică.
Rău este că, mai sunt locuri (chiar și în orașe) unde nu sunt condiții pentru igienă,unde se trăiește la fel ca acum 1oo sau 2oo de ani,unde nu este curent electric,nici apă curentă și câte altele.
Stimată doamnă (modul cum vă adresați mă obligă...) nu doresc să purtăm discuții contradictorii,cred că sunt mult sub nivelul dv.intelectual și material,îmi pare nespus de rău că am postat pe acest topic.
Plecăciunea pe care am făcut-o este dorința sincer exprimată de a mă coborâ până sub tălpile domniei voastre așa cum fără nici un efort face orice creștin-ortodox puțin smerit.Așadar permiteți-mi să mă retrag din această discuție dar nu înainte de a cita pe Mihai Eminescu "
Eu îmi apăr sărăcia și nevoile și neamul...."