![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deci,din experienta vorbind,eu am avut ''parale'' si sau dus... dar credema ca daca as fi avut acel echilibru sufletesc,adica pe dineva drag langa mine,ar fi fost altfel... ce se intampla in mare parte in romania,cat despre afaceri si uzine si bla bla,nu se discuta aici... poate nu ai citit ca sunt alte probleme in viata care conteaza chiar foarte mult,destul de mult incat sa nu ne gandim numai la ''parale''
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Personal,niciodata nu am inteles ce este acel "echilibru sufletesc".Acelas cu "energii interioare sau exterioare" Mie mi se pare ca astea sunt cuvinte fara inteles,cuvinte goale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sin evrei care sint crstini .f.f putini ,dar sint evrei care tin CORECT LEGEA LUI MOISE .Acestia sint aproape de imparatia lui Dumnezeu ,caci ei il vor recunoste pe anticrist si nu i se vor inchina ;ba mai mult ,cind vor predica in zilele din urma ILIE SI ENOH ,ei vor trece la crestinism ortodox.!Noi crestinii ortodocsi ,asteptam cu speranta si bucurie acel moment asl trezirii evreilor la realitate!Dar cei mai multi nu se vor destepta ci vor muri in pacatele lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog lasati evreii. Daca nu simtiti ca evreii sunt alesii vostri, vorbiti de ei in alt topic. Multumesc!
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foamea are si ea utilitatea ei, ma mir ca tu nu vezi asta. Nu v-a hranit Dumnezeu cu mana in desert? Nu asa ati invatat credinta? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum stii ca el/ea e alesul/a? | florinna01 | Nunta | 209 | 04.07.2013 10:54:25 |
|