Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2009, 18:39:53
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Imi pare rau dar nu sunt de acord cu dumneata.

Citat:
În prealabil postat de hatryan Vezi mesajul
Parale.parale.... ok,dar sa stii ca nu e chiar chiar asa... paralele se fac mult mai usor cand iti gasesti echilibrul sufletesc... cand esti tanar,si esti linistit sufeleteste faci parale,cand imbatranesti iti pare bine ca ai trait asa... si daca echilibrul il gasesti de tanar,cand vei fi batran o sa ai si parale...
La echilibru sufletesc nu are in chestia castigatul paralelor nimic.Nici linistea si tineretea. Daca vrei sa faci parale, secretul este INSTRUIREA ca cine este invatat are mult mai multe posibilitati sa aiba un serviciu mai rentabil sau va fi mult mai apt a observa din timp posibilitati de castigat parale nu tocmai prin munca ci prin afaceri.A cumpara cu 10 lei,a vinde cu 50 lei,sa castige cele 5%...si sa se imbogateasca. (gluma) Uite cum in Romania,cand sau privatizat societatile de stat,cei care au inteles situatia si au avut curaj,au devenit propietari de fabrici sau uzine care leau cumparat cu preturi derizorii si multa mita...(tragic)
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 21:15:29
hatryan's Avatar
hatryan hatryan is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Locație: Spania,Romania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru hatryan
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
La echilibru sufletesc nu are in chestia castigatul paralelor nimic.Nici linistea si tineretea. Daca vrei sa faci parale, secretul este INSTRUIREA ca cine este invatat are mult mai multe posibilitati sa aiba un serviciu mai rentabil sau va fi mult mai apt a observa din timp posibilitati de castigat parale nu tocmai prin munca ci prin afaceri.A cumpara cu 10 lei,a vinde cu 50 lei,sa castige cele 5%...si sa se imbogateasca. (gluma) Uite cum in Romania,cand sau privatizat societatile de stat,cei care au inteles situatia si au avut curaj,au devenit propietari de fabrici sau uzine care leau cumparat cu preturi derizorii si multa mita...(tragic)
poate nu ai citit bine titlul... de la inceput...
deci,din experienta vorbind,eu am avut ''parale'' si sau dus... dar credema ca daca as fi avut acel echilibru sufletesc,adica pe dineva drag langa mine,ar fi fost altfel...
ce se intampla in mare parte in romania,cat despre afaceri si uzine si bla bla,nu se discuta aici... poate nu ai citit ca sunt alte probleme in viata care conteaza chiar foarte mult,destul de mult incat sa nu ne gandim numai la ''parale''
Vechi 15.07.2009, 12:15:31
Evreulcelales's Avatar
Senior Member

Implicit La noi se spune:

Citat:
În prealabil postat de hatryan Vezi mesajul
poate nu ai citit bine titlul... de la inceput...
deci,din experienta vorbind,eu am avut ''parale'' si sau dus... dar credema ca daca as fi avut acel echilibru sufletesc,adica pe dineva drag langa mine,ar fi fost altfel...
ce se intampla in mare parte in romania,cat despre afaceri si uzine si bla bla,nu se discuta aici... poate nu ai citit ca sunt alte probleme in viata care conteaza chiar foarte mult,destul de mult incat sa nu ne gandim numai la ''parale''
Unde nu-i faina nu-i cultura si unde nui cultura nu-i faina. Omul nu se poate hrani numai din spirutualism si credinta ca daca-i foame numai la mancare o sa se gandeasca.
Personal,niciodata nu am inteles ce este acel "echilibru sufletesc".Acelas cu "energii interioare sau exterioare" Mie mi se pare ca astea sunt cuvinte fara inteles,cuvinte goale.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 21:47:48
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
Unde nu-i faina nu-i cultura si unde nui cultura nu-i faina. Omul nu se poate hrani numai din spirutualism si credinta ca daca-i foame numai la mancare o sa se gandeasca.
Personal,niciodata nu am inteles ce este acel "echilibru sufletesc".Acelas cu "energii interioare sau exterioare" Mie mi se pare ca astea sunt cuvinte fara inteles,cuvinte goale.
Daca ai fi crestinortodox ai intelege ca acel echilibru interior ti-ar fi dat de IISUS HRISTOS ,care a zis la ispita din pustiul CARANTANIEI ca "nu numai cu pine traieste omul [deci cu mincare] ci si cu orice cuvint care iese din guralui Dumnezeu."
Sin evrei care sint crstini .f.f putini ,dar sint evrei care tin CORECT LEGEA LUI MOISE .Acestia sint aproape de imparatia lui Dumnezeu ,caci ei il vor recunoste pe anticrist si nu i se vor inchina ;ba mai mult ,cind vor predica in zilele din urma ILIE SI ENOH ,ei vor trece la crestinism ortodox.!Noi crestinii ortodocsi ,asteptam cu speranta si bucurie acel moment asl trezirii evreilor la realitate!Dar cei mai multi nu se vor destepta ci vor muri in pacatele lor.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 22:13:58
Evreulcelales's Avatar
Senior Member

Implicit Din pacate

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
Daca ai fi crestinortodox ai intelege ca acel echilibru interior ti-ar fi dat de IISUS HRISTOS ,care a zis la ispita din pustiul CARANTANIEI ca "nu numai cu pine traieste omul [deci cu mincare] ci si cu orice cuvint care iese din guralui Dumnezeu."
Sin evrei care sint crstini .f.f putini ,dar sint evrei care tin CORECT LEGEA LUI MOISE .Acestia sint aproape de imparatia lui Dumnezeu ,caci ei il vor recunoste pe anticrist si nu i se vor inchina ;ba mai mult ,cind vor predica in zilele din urma ILIE SI ENOH ,ei vor trece la crestinism ortodox.!Noi crestinii ortodocsi ,asteptam cu speranta si bucurie acel moment asl trezirii evreilor la realitate!Dar cei mai multi nu se vor destepta ci vor muri in pacatele lor.
nu sunt evreu religios si pentru mine cuvinte ca "Imparatia lui Dumnezeu", "echilibru interior", "evrei care tin corect legea lui Moise" (apropo cei aia legea lui Moise ca inca nu am auzit de asa ceva?),"trzirea evreilor la realitate" ,imi suna cam goale, fara nici un inteles si nu ca sunt neintelegator. Cai verzi. Ia Imparatia lui Dumnezeu.Pai Dumnezeu este creatorul si tot universul este de el facut. Dece imparatie? Ca si cum o mama care a nascut un copil ai numi copilul ei imparatia ei......nu-i logic . Echilibru interior...echilibrul la ce,cum,dece si dece interior si nu exterior sau poate transdentali?
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 22:19:21
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Va rog lasati evreii. Daca nu simtiti ca evreii sunt alesii vostri, vorbiti de ei in alt topic. Multumesc!

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 22:24:33
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
nu sunt evreu religios si pentru mine cuvinte ca "Imparatia lui Dumnezeu", "echilibru interior", "evrei care tin corect legea lui Moise" (apropo cei aia legea lui Moise ca inca nu am auzit de asa ceva?),"trzirea evreilor la realitate" ,imi suna cam goale, fara nici un inteles si nu ca sunt neintelegator. Cai verzi. Ia Imparatia lui Dumnezeu.Pai Dumnezeu este creatorul si tot universul este de el facut. Dece imparatie? Ca si cum o mama care a nascut un copil ai numi copilul ei imparatia ei......nu-i logic . Echilibru interior...echilibrul la ce,cum,dece si dece interior si nu exterior sau poate transdentali?
pai tocmai de acea nu intelegi pt ca nu esti religios ,caci astea sint chestii care ti le descopera DUHUL SFINT ,dc te preocupa sa le afli ,dc nu ,...viata nu este numai mincare si bautura!este mult mai mult decit atit !CAUTA SI VEI AFLA ,BATE SI TI SE VA DESCHIDE ...ZICE IISUS HRISTOS CEL RASTIGNIT DE ROMANI LA CEREREA EVREILOR!..DECI bate si tu la usa LUI ,cu siceritate si fii fara grija ca te va lamuri EL cu toate astea pe care n-ai cum sa le intelegi acuma.DOAMNE AJUTA!
Reply With Quote
Vechi 16.07.2009, 16:37:21
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
"Te-a chinuit, te-a înfometat și te-a hrănit cu mana pe care părinții tăi n-o cunoscuseră, ca să-ți arate că nu numai cu pâine va trăi omul, ci că omul va trăi cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu" (Deuteronom 8:3)

Foamea are si ea utilitatea ei, ma mir ca tu nu vezi asta. Nu v-a hranit Dumnezeu cu mana in desert? Nu asa ati invatat credinta?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum stii ca el/ea e alesul/a? florinna01 Nunta 209 04.07.2013 10:54:25