![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu conteaza ca era iehovist.Canta extraordinar.Asta inseamna sa nu-l mai ascultam?Sa nu ne mai para rau ca a murit?sa nu mai vorbim de el ca era iehovist?Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi n-avem valori ?Trebue sa importam mereu din afara? Si mai ales satanisti iehovisti? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde tot afluxul asta de inchizitori,vorba lui andreicozia?Sa-mi fie cu iertare,dar cine va spala mintile in asa hal? |
|
|||
|
|||
![]()
Heaven, asemenea gandire nu merita nici macar comentata, uneori am impresia ca astfel de oameni sunt incurabili . Nu-i judec, doar ma minunez, sau ma intristez oarecum...nu mai conteaza, daca pe ei asta-i insufleteste ! ! ! Pacat ca nu intelegem ca nu exista credinta fara ca sa-ti pese de om...ca om.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce vina are Michael Jackson daca pe pamantul asta sunt oameni instabili pishic?
Anual au loc sinucideri in toata lumea din diverse motive,printre care si obsesia pe care o fac anumite persoane pentru alti oameni,artisti sau oameni obisnuiti.Singura deosebire a fost ca acest om a fost extrem de cunoscut si de asta s-a facut atata caz. Si lasati-l pe Dumnezeu sa ne judece semenii,iehovisti,budhisti,musulmani sau cum or mai fi,pentru ca sunt multi dintre acestia care fac mult mai mult voia Celui de Sus decat unii asa zisi crestini. Last edited by heaven; 14.07.2009 at 17:41:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vai, esti de groaza George, mai imbrobodit de preconceptii decat fanii lui MJ...gandind astfel, cu ce crezi ca esti mai bun ? Te-ai gandit vre-o clipa ?
I-a gandeste-te si nu mai scoate toate tampeniile din cap....daca, chiar te consideri crestin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma faci sa rad.Eu am ascultat si ascult mereu melodiile lui si nu mi se par a fi demonice,satanice sau cum vrei sa le mai zici.Aberatii si obsesii sunt astea.Plus ca Michael a avut o viata curata dar a fost atacat de multi pe nedrept.Daca eu as fi catolic sau musulman si as canta bine sau as juca in filme bine ce ati zice voi?Da-l incolo de musulman,catolic,e necurat .Ce gandire oarba,parca nu ai suflet.Dumnezeu sa-i odihneasca pe regele muzicii pop. |
|
||||
|
||||
![]()
A fost o crima
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|