Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 14:00:31
giovaninnaa giovaninnaa is offline
Member

Data înregistrării: 23.03.2008
Implicit

Anna, esti binecuvantata, Dumnezeu sa iti ajute si sa intareasca

Si eu cred la fel, Dumnezeu ne arata caile cele adevarate si bune. Si eu am gandit la fel, ca da, daca iubesc, trec peste, dar nu e chiar asa. Dumnezeu stie cel mai bine cum vrea sa ne nevoim. Si El ne arata drumul. Dar nu vrea sa ne distrugem pe noi ca oameni, ci sa ne imbunatatim. Dar e dificil pentru noi sa vedem calea cea buna... Uneori ne putem imbunatati intr-o relatie care aparent nu ne face bine, si alteori o astfel de relatie ne poate trage realmente in jos...
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 14:03:50
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
Anna, esti binecuvantata, Dumnezeu sa iti ajute si sa intareasca
...
Mie mi-ai zis asta? Si de ce?

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 14:07:43
Member

Implicit

tie, da pentru ca ai avut cunoscut un om care intr-un an si jumatate nu s-a schimbat, a ramas un om bun. in general oamenii par buni la inceput, si apoi isi dau arama pe fata. e mare lucru sa mai gasesti oameni cu adevarat buni in ziua de azi.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 14:14:41
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Ooooooooooo, ba da s-a schimbat, parea un om rau, dar era doar o masca. Era cinic si spunea tot felul de lucruri doar ca sa isi creeze o imagine negativa. Dar el de fapt in adanc cauta virtutea. Cred ca toata viata o sa ma minunez de cum il vedeam la inceput si cum il vad azi...

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 14:29:54
Member

Implicit

s-a schimbat in bine, nu in rau. majoritatea sunt exact invers. se schimba din bine in rau
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 14:50:28
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Oamenii se schimba mult prea putin de-a lungul vietii,numai ca nu stim noi sa le vedem adevarata fata ori refuzam sa o facem.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 15:02:27
Member

Implicit

eu cred ca oamenii care se intorc la Dumnezeu se schimba. De asemenea, tuturor ne zac multe in noi, si la unii e necesar sa se manifeste toate, sa treaca prin mai multe faze, ca sa se asheze in albie
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 15:21:36
hatryan's Avatar
hatryan hatryan is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Locație: Spania,Romania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru hatryan
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Ooooooooooo, ba da s-a schimbat, parea un om rau, dar era doar o masca. Era cinic si spunea tot felul de lucruri doar ca sa isi creeze o imagine negativa. Dar el de fapt in adanc cauta virtutea. Cred ca toata viata o sa ma minunez de cum il vedeam la inceput si cum il vad azi...
exact asta mi se intampla mie acum... dar deiferenta este ca tu lai inteles si ai avut rabdare...ai trecut poate peste reactiile rele si a fost ok...

ce ma doare mai mult este ca eu nu am ocazia sa arat ca nu sunt asa,nu am sansa de a demonstra...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum stii ca el/ea e alesul/a? florinna01 Nunta 209 04.07.2013 11:54:25