Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2009, 02:04:04
Nevrednicul
Guest

Implicit

Stiu. Nici pe mine nu ma tenteaza genul asta de fete. Daca nu simti acel "ceva" pentru ele pot fi cat de frumoase,degeaba!

EDIT: nu stiu cat sunt de puternic,insa incerc sa fiu tare!

Last edited by Nevrednicul; 12.07.2009 at 02:06:29.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 02:10:10
hatryan's Avatar
hatryan hatryan is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Locație: Spania,Romania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru hatryan
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Stiu. Nici pe mine nu ma tenteaza genul asta de fete. Daca nu simti acel "ceva" pentru ele pot fi cat de frumoase,degeaba!

EDIT: nu stiu cat sunt de puternic,insa incerc sa fiu tare!
care gen? ca sunt cateva zeci,si sunt cateva pe care le cunosc,si acre daca nu porti sentimentul care ul am eu,iti trezesc sigur acel ceva inauntru... credema ceti spun,am avut relatie de 5 ani si nu am simtit ce simt acum pentru fata asta cu care sunt de 1 an...

deci...inainte fetele alea ma tentau serios... ma abtineam ca de'.. eram intro relatie... iar acum sunt singur ... nici nu le vad... ce stiu eu?! nu ma intereseaza... oricum ar fi!

PS: si eu sunt tare... chiar foarte tare... dar nu de fier!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 02:14:25
Nevrednicul
Guest

Implicit

Pur si simplu tu ti mult la fata asta. Si ti-am spus ca stiu cum e. Insa ce putem face??
Daca ea nu te mai vrea,nu ii poti impune dragostea cu forta.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 02:28:42
hatryan's Avatar
Member

Wink

Citat:
Pur si simplu tu ti mult la fata asta. Si ti-am spus ca stiu cum e. Insa ce putem face??
Daca ea nu te mai vrea,nu ii poti impune dragostea cu forta.
nu ...asta nu vreau sa fac...ca nu ma mai vrea asta nu inseamna ca nu ma mai iubeste sau ca stie sigur ce vrea,e orbita de ura, stiu ca inca mai e ceva acolo,daia continui si insist si lupt,si credema ca se merita sa lupti,mai ales cand stii ca ai gresit enorm fata de persoana respectiva,maca o sansa sa poti dovedi ca nu e asa si ca poti fi mai bun... cam asta vreau sa fac eu,sa dovedesc ca nu sunt chiar asa rau cum am aratat a fi...

PS: nu tin la ea,o iubesc enorm de mult incat nu sau inventat cuvinte sa pot exprima sau masuri sa pot masura...
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 02:48:38
Nevrednicul
Guest

Implicit

In cazul asta lupta! Si eu am gresit fata de o fata o data (ma rog,o prostie,doar ca ea a inteles altceva) si nu puteam accepta situatia! Dar am sunat-o,i-am vorbit cu sinceritate,mai ca-mi venea sa plang la telefon,se vedea ca-mi tremura vocea,si am rugat-o din suflet sa-mi dea macar o sansa! Macar una! Sa nu ma lase asa pentru ca nu mai pot fi eu,nu mai pot avea liniste sufleteasca... Si am primit-o!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 02:54:46
hatryan's Avatar
Member

Implicit

Citat:
In cazul asta lupta! Si eu am gresit fata de o fata o data (ma rog,o prostie,doar ca ea a inteles altceva) si nu puteam accepta situatia! Dar am sunat-o,i-am vorbit cu sinceritate,mai ca-mi venea sa plang la telefon,se vedea ca-mi tremura vocea,si am rugat-o din suflet sa-mi dea macar o sansa! Macar una! Sa nu ma lase asa pentru ca nu mai pot fi eu,nu mai pot avea liniste sufleteasca... Si am primit-o!
bravo! ai reusit! asta e diferenta ca eu ma zbat si ma rog si uite ca nu reusesc! eu am sunato de 1000 de ori cred,si am si plans si iam spus de toate... dar nu face decat sa puna sare pe rana,bine... cred ca greselile mele au fost muuult mai grave decat a ta!

sper sa nu pierdem firul ca devine foarte interesant,ma bucur ca ma intelegeti!

ma bag la somn! pe maine!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 15:51:33
hatryan's Avatar
Member

Implicit

in seara asta implinim 1 an de cand am ramas impreuna... am primit sfaturi sa nui mai scriu o perioada,sa o las sa reflecteze... apoi... nu stiu acum... sai scriu sau sa nu...
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 17:29:33
Raizen Raizen is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.07.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul

iar eu, cu aceeasi tristete pe care o ai si tu, pot sa iti spun ca nu ai de unde sa stii de fapt ce e mai bine pentru tine, asta numai dumnezeu stie. Poate ca dumnezeu nu vrea sa va impacati, pentru ca stie ca nu ar fi bine pentru tine sa se intample asta.

Poate ea are pe altcineva acum, cine stie.

Iar tu in timpul asta roaga-te, vorbeste cu dumnezeu, spune-i ce te doare, spune-i ce-ti doresti... Dar nu uita ca orice ni se intampla, e de la dumnezeu, si e cu un scop...

Stiu ca nu iti convine ce citesti, crede-ma ca nici mie nu imi convine, dar... Asta este tot ceea ce putem sa facem....

cum poti sa spui asa ceva??????????????
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 21:08:45
giovaninnaa giovaninnaa is offline
Member

Data înregistrării: 23.03.2008
Implicit

@Raizen: mda, ciudat, observ ca desi in postul original am scris Dumnezeu cu D mare, in citatul tau este cu d mic ( ca am ramas masca cum de am putut sa gresesc in halul asta, si am verificat). Ce ciudat, nuuuuuu??????
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 22:47:07
hatryan's Avatar
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
@Raizen: mda, ciudat, observ ca desi in postul original am scris Dumnezeu cu D mare, in citatul tau este cu d mic ( ca am ramas masca cum de am putut sa gresesc in halul asta, si am verificat). Ce ciudat, nuuuuuu??????
hey...am gresit si eu... mam grabit sa scriu... chiar e o treaba,nici nu miam dat seama!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum stii ca el/ea e alesul/a? florinna01 Nunta 209 04.07.2013 10:54:25