![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() HEAVEN te imbratisez si te pup de multe ori ptr aceasta veste minunata . ![]() ![]()
Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! Last edited by sia; 16.12.2010 at 23:40:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu te imbratisez si stiu ca te bucuri mult!
![]() Aproape mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut azi de dimineatza stirea pe ecran,m-am bucurat ca si cum fratele,varul sau tatal meu ar fi fost eliberati. I-a ajutat bunul Dumnezeu de a inmuiat inimile celor ce ii erau potrivnici la inceput si ingerasii au vegheat asupra-i. Cred ca in familia Patininei este mare bucurie,de-abia astept sa intre sa ne povesteasca! |
|
||||
|
||||
![]()
Daaaa ,sunt foarte fericita si-ti multumesc iar ptr veste . Atat de mult am asteptat, aproape sase luni , si eliberarea lui ..cel mai mult ma gandeam la baietelul lui Eugenio ...ma ingrozea gandul ca ar putea sa creasca fara el ..
Dar dupa cum se stie [COLOR=purple] Dumnezeu e bun si drept[/COLOR] si n-a permis sa mai fie un orfan pe lume. [COLOR=black]Pace tie , Heaven ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
MULTUMIRI LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!!!!!
SLAVA TIE DOAMNE CA AI ASCULTAT RUGACIUNILE NOASTRE, ALE TUTUROR!!! SLAVA TIE, DOAMNE! Ti sa multumesc tuturor care s-au alaturat rugaciunilor pentru Eugenio, acum ca e liber, are nevoie de ingrijiri medicale! Va multumesc inca odata, stirea este confirmata de catre Crucea Rosie, ca Eugenio este liber. Philippines: ICRC confirms that Eugenio Vagni is free http://alertnet.org/thenews/fromthef...bddb672601.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim, Doamne, ca l-ai salvat pe Eugenio! Se vede clar ca vremea minunilor nu a trecut inca...
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum a fost aratat la televizor, s-a imbratisat cu familia.
Dumnezeu a fost cu ei. |
|
||||
|
||||
![]()
Vremea minunilor este in permanenta, depinde de noi daca vrem sa vedem sau nu!
Peste tot locul se fac minuni, la tot pasul, doar noi nu le vedem, sau nu vrem sa le vedem! |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, mare si milostiv esti!
Nina, ma bucur mult sa aud vestea asta mare. Dumnezeu e bun si iubitor. Dumnezeu sa il ocroteasca.Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Laudat sa fie Domnul, mereu m-am gindit la necazul lui Eugenio,saracul prin ce a trecut ma bucur din suflet ca este cu familia lui.
|
||||
|
||||
![]()
Da, fetelor, ieri vorbeam la telefon cu familia lui in Italia, cu una dintre surorile lui care locuieste cu el in casa, bucuria este imensa.
Dumnezeul bun si indurator, s-a indurat si de Eugenio, asa cum face pentru fiecare dintre noi! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! | guardian knight | Generalitati | 331 | 13.03.2013 15:32:05 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica | camy_d | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 19 | 14.04.2011 04:23:25 |
Rugaciunea sotului pentru sotia sa | Intrebari utilizatori | 0 | 07.07.2010 16:07:09 | |
Botezul sotului meu | elenavioletacocos | Botezul | 11 | 26.10.2009 08:43:14 |
|