![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca ne-am gandi putin mai mult la pacatele mici facute cu simturile noastre, si la numarul repetarilor lor, cred ca ne-am ingrozi... Nu mai am nici o toleranta pentru pacate, mari si mici, cat timp imi apartin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am cutremurat mereu in cugetul meu de navala pacatelor. Rugaciunea ne este data spre curatire... Domnul Iisus Hristos ce facea? Se ruga cu ravna, neobosit, si este Fiul! Cu atat noi, nevrednicii, incarcati de atatea pacate stiute, dar mai cu seama nestiute trebuie sa ne rugam. Slava Domnului ca avem calugari, maicute, preoti care se ostenesc si pentru cei din lume cu rugaciunea! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Meseria mea este scrisul... Cand dau citate, le asez intre ghilimele, cu numele emitatorului alaturi...
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă refeream și la lucruri concrete, precum a scris Anca, Fani , Ory , etc. Îti înțeleg că ai tendința asta spre literatură, dar suntem totuși pe un forum Ortodox, iar Ortodoxia nu este literatură , ea este ancocorată în realitate, este legată de viață, de problemele ei concrete. Aici nu facem doar narațiune , și folosim cuvinte amestecate frumos doar pentru a fi plăcute urechilor și a impresiona nu știu pe cine .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca v-ati propus sa schimbati lumea, succes! Dar incepeti cu dv.! Si oricum nu va obliga nimeni sa cititi ce scriu, sau sa luati in seama! Toate cele bune! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A devenit o moda sa se ceara numai pareri personale, fara citate, de parca noi L-am cunoaste pe Dumnezeu si am putea aduce arugmente din cunoastere directa a Adevarului. Noi, ca niste pacatosi ce suntem, nu avem alta solutie decat a ne baza pe Intelepciunea lui Dumnezeu si pe scrierile celor, care au fost inspirati de Duhul Sfant. Dar si tu scrii citate pe multe topicuri... de ce sa te deranjeze cand vine altcineva cu dovada sub forma de ciatat? Internetul (!), bata-l vina! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se apropie postul Sfintei Fecioare. Sa ne ferim de lista lui Florin dupa puterile pe care ni le da rugaciunea...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
Ce boala, din lista de sapte, aveti ? | Mihnea Dragomir | Pocainta | 75 | 15.05.2010 23:08:46 |
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.03.2010 16:36:44 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|