![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Heaven, am ras cu lacrimi la mesajul tau cu capsunile.
Si da , la explicatiile care le-ai dat tu m-am gandit si eu, numai ca ma mir ca nu le este cald infasurati si nu transpira. Cred insa ca organsimul lor este si altfel obisnuit. Eu cand le vad pe femeile astea acoperite pana la ochi si vara, transpir eu in locul lor. La aspectul cu poftitul femeilor. Si femeile pot pofti barbati. Dar altceva am vrut sa spun: nu vad legatura cu crestinismul aici. In mod normal poti vedea, pofti, te duci acasa si ti-a trecut. Poti sa poftesti si o ciocolata sau o friptura. Daca nu poti s-o ai, nu ti se intampla nimic, afara de cazul in care esti gravida (nu stiu care este mecanismul, ca n-am trecut prin asta). In general este buna moderatia, sa te bucuri de viata, fara excese si fara sa sochezi pe altul. La mine in parc, deci nici nu trebuie sa ajung in parc sau la mare, mai face lumea plaja in mod mai socant. Ma fac ca nu-i vad si trec mai departe. E mai rau pentru copii. Dar am auzit si explicatia ca este bine sa te intorci la natura, la cum te-a facut Dumnezeu si la a-ti accepta si iubi corpul asa cum este. |
|
|
||||
|
||||
|
Pot sa spun ca daca am avut de ales vreodata in a merge in vacanta la mare sau la munte, am ales marea. Nimic nu ma bucura mai mult decat sa vad marea. Ma fascineaza, ma linisteste. Intr-adevar, de cativa ani, fetele nu se mai rusineaza sa se descopere. Oricat ai vrea sa le ignori, nu se poate. Pe mine, cel putin, ma intristeaza. Nu cred ca e pacat sa faci plaja, atata timp cat iti acoperi partile intime. E un lucru de bun simt.
Marea ofera multe beneficii. Stiu o prietena, al carei copil s-a nascut cu astm. In fiecare vara a dus copilul la mare. Stiu ca acum este mult mai bine.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|
|||
|
|||
|
Mai frate eu desi nu am fost niciodata pe acolo iti recomand sa mergi la Sfantu Gheorghe.
Se ajunge din Tulcea cu vaporul. E liniste,e mult mai ieftin ca pe litoral. De facut plaja si de innotat e foarte moral. Da nu stiu cum e cu radiatiile astea ultraviolete adica intre orele 10-16 cica e bine sa nu stai mult la soare.Da exista umbrar sau poti sta jumatate de ora la soare jumatate la umbra etc. Iata ce zice parintele Arsenie Papacioc: http://www.ziarullumina.ro/articole;...a-spre-El.html Se intelege m-am referit la localitatea Sfantu Gheorghe cea de pe bratul Dunarii din judetul Tulcea pentru mers la mare nu la cea din judetul Covasna. Last edited by mihailt; 09.07.2009 at 14:43:48. Motiv: Am uitat sa adaug ultimul rand. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum scria prin Pateric: un calugar care era cu treaba prin oras a vazut o femeie foarte frumoasa. Atunci, in loc sa o doreasca, a dat slava Lui Dumnezeu ca este frumoasa si asa a pus deoparte o cununa... :)
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hai sa fim seriosi. In scrierile carui sfant ati gasit indemnuri la goliciune? Ci intotdeauna, intotdeauna, contra. Chiar daca sfantul din Pateric a rezistat, totusi nu cred ca ii indemna pe oameni sa mearga goi. Din contra, tot in Pateric se povesteste de parinti care nici cand erau singuri nu se dezbracau, ca ziceau ca totdeauna Dumnezeu ii vede si nu este cuviincios. Iar acum noi ne-am gasit, de dragul plajei si al tenului usor aramiu, sa zicem ca domne goliciunea nu e rea in sine, depinde cum o privesti. Toata traditia ne invata sa ne ferim de ispite, nu sa le imbratisam. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acum, depinde de fiecare si de situatia lui particulara: poate unul e prea tanar si vazand femei dezbracate ii vin tot felul de idei si nu se poate stapani si cade, poate altul e batran si face la fel ca ala tanar, poate ca unul de varsta a doua a si uitat cum arata nevasta-sa cand era mai tanara si pentru el ispita de a se uita e mare, poate altul are o sotie care nu se prezinta bine la aspectul exterior samd... :) Indemnuri la goliciune n-am gasit, ba din contra: calugarii egipteni se ascundeau cand se imbaiau la rau. Insa era unul care n-avea taine de genul asta si rau a sfarsit, ca din mandrie a cazut in curvie si mai apoi in deznadejde si a avut o moarte urata... Insa nu poti sa pui toti oamenii in aceeasi oala. Timpurile vechi presupun obiceiuri care nu mai exista; imagineaza-ti ce ar zice Sfantul Ioan Gura de Aur daca ar trai astazi. El le atentiona atunci, in sec. 3-4, pe femeile care indrazneau sa-si descopere capul, pe cand acum stii bine ce este pe strada. Astea-s vremurile in care traim si nu putem sa stam inchisi in casa pentru ca peste tot umbla gagicile cu fuste mini si jumate de piept la vedere. Ca tot veni vorba, spunea cineva in Pateric: Fratii parinti ai Schitului au proorocit pentru neamul cel de pe urma. Ce am lucrat noi?, ziceau ei. Si raspunzand unul din ei, mare cu viata si cu numele, avva Ishirion, a zis: noi poruncile lui Dumnezeu le-am facut. Si raspunzand fratii au zis: dar cei dupa noi, oare ce vor face? Si a zis : vor sa vina la jumatatea lucrului nostru. Si au zis fratii: dar cei dupa dansii? A zis avva Ishirion: nu au nicidecum lucru cei ai neamului si randului aceluia, ci va sa le vina lor ispita. Si cei ce se vor afla lamuriti in vremea aceea, mai mari si decat noi si decit parintii nostri se vor afla.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mi-e teama si pentru mine din alt punct de vedere: exista tendinta intre crestini ca acestia sa justifice toate neputintele lor prin "normalitate". Eu, ca si crestin, nu sunt normal. Si lupta mea cea mare e sa fiu din ce in ce mai anormal din punctul de vedere al lumii, si cat mai "normal" din punctul de vedere al vietii vesnice. Cateodata ruptura dintre mine si lume e mare. Eu zic asa: cum povatuieste Dumnezeu, care ne face cunoscuta voia Lui prin incredintare, ca ce pare bun pentru unul pentru altul s-ar putea sa fie rau. |
|
|
||||
|
||||
|
Acum cateva zile m-am intors de la mare. Mergem mereu, parerea mea este ca copiilor le face foarte bine. In urma cu cativa ani, baietelul meu cel mai mare avea o ragusala foarte urata care l-a tinut luni de zile. Nu l-am indopat cu antibiotice, l-am dus la mare si s-a rezolvat problema.
Am fost in Navodari dar am facut plaja la intrarea in Mamaia. Pentru copii e minunat. Topless faceau mai mult femeile mai batrane si mai urate... aratau si mai rau decat imbracate... Imi pare tare rau ca strica cu nerusinarea lor bucuria oamenilor. Nu cred ca ispita este mai mare pe plaja decat in oras. Parerea mea, si de altfel si a sotului meu, este ca femeile arata mult mai bine imbracate si aranjate frumos, decat in costum de baie unde se vede orice imperfectiune. Cele mai periculoase sunt femeile "imbracte dezbracat", la care fiecare detaliu al imbracamintii, este facut sa provoace. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Baile in mare Intrarea in apa se face progresiv, dupa o baie de soare de cel putin zece minute. In acest fel, veti evita probleme grave, cum ar fi socul termic sau stopul cardiac. Apoi, in apa, nu se sta, ci se inoata, se fac miscari continue sau se fac exercitiile de recuperare indicate de medic. Tot in apa, se poate executa automasaj pe intregul corp. Cand marea este mai agitata, actiunea mecanica a valurilor e un masaj binefacator pentru piele si tesuturile subcutanate. In prima zi, durata unei bai nu va depasi cinci minute, timpul fiind marit zilnic cu alte cinci minute. Copiii mici vor sta mult mai putin; la sfarsitul curei, o baie trebuie sa dureze maximum 15 minute, iar pentru copiii mari, pana la 20 de minute. Exercitii 1. Plimbari in pas vioi prin apa care depaseste foarte putin nivelul gleznelor. Efecte: glezne tonifiate, stimularea punctelor de presopunctura de pe talpa, ameliorarea platfusului 2. Pasi contra valurilor, pana ajunge apa la nivelul genunchilor. Efecte: gambe tonifiate, celulita din zona genunchilor dispare elegant 3. Inaintati in apa si lasati valurile sa se sparga pe coapse, invartiti-va pe toate partile, apoi mergeti timp de 10 minute prin apa la nivelul soldurilor. Efecte: cu acest exercitiu ati tonifiat picioarele de jos pana sus, si, bineinteles, celulita e doar o amintire |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 18:15:44 |
| Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 20:29:32 |
| O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 23:35:45 |
| plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 08:50:09 |
|
|