![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Repet, nu sunt fan MJ, dar nu pot sa raman insensibila la ceea ce se intampla urat atunci cand este vorba de acesta, mai ales din partea unor oameni care nu stiu daca se incumeta usor sa hraneasca un infometat...nu stiu, ei stiu mai bine.
|
|||
|
|||
![]()
Totuso cum s-a savirsit minunea schimbarii culorii pielii din negru ca taciunele in alb, chiar mai alb ca multi albi.
Vaticanul stie oare de aceste minuni combinate cu iubirea raspindita de pe scena? Oare in curind se va pune in discutie sanctificarea lui? Pelerinaje la mormint sigur vor incepe cu minuni savirsite acolo. De putrezit sigur nu putrezeste la citi conservanti are in el |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, chiar si daca ar fi vrut sa-si schimbe pielea, nu vad care este problema noastra , sau ce legatura are aceasta cu simtamintele si iubirea lui ? Sunt argumente de denigrare, mult prea minore, atat de mici, caci cei care le aduc nici nu-si dau seama de calitatea acestora fata de adevarul din om, omul critic si cel criticat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu realizezi ca la contrastul intre negru ca funinginea si alb imaculat este ENORM, el a devenit brusc in citiva ani alb? oare cum ? pentru ca nu cre ca ar fi putut sa puna kg de crema pe el si sa nu-i transpire si sa inceapa sa arata ca in videoul in care este zombi cu scursori de crema si discolorari Parea a fi vitiligo insa nu cred ca a fost asta. |
|
|||
|
|||
![]()
stii ca vitiligo iti ataca si pigmentul parului a genelor, de ce ale lui au ramas negre? Ar fi treuit sa se transforme intr-un albinos
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, de ce ai retinut din mesajul meu partea cea mai neimportanta ?
Chiar conteaza ce era cu pielea lui, sau, doar cu sufletul lui ! ? Te rog, fii mai mult decat atat , fiindca am incredere in judecata ta.
|
||||
|
||||
![]()
Speechless...http://www.youtube.com/watch?v=RC8aIC8lKr0
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|