Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2009, 19:34:59
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Repet, nu sunt fan MJ, dar nu pot sa raman insensibila la ceea ce se intampla urat atunci cand este vorba de acesta, mai ales din partea unor oameni care nu stiu daca se incumeta usor sa hraneasca un infometat...nu stiu, ei stiu mai bine.
Vechi 08.07.2009, 19:43:13
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Totuso cum s-a savirsit minunea schimbarii culorii pielii din negru ca taciunele in alb, chiar mai alb ca multi albi.
Vaticanul stie oare de aceste minuni combinate cu iubirea raspindita de pe scena?
Oare in curind se va pune in discutie sanctificarea lui?
Pelerinaje la mormint sigur vor incepe cu minuni savirsite acolo. De putrezit sigur nu putrezeste la citi conservanti are in el
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 19:49:09
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Totuso cum s-a savirsit minunea schimbarii culorii pielii din negru ca taciunele in alb, chiar mai alb ca multi albi.
Vaticanul stie oare de aceste minuni combinate cu iubirea raspindita de pe scena?
Oare in curind se va pune in discutie sanctificarea lui?
Pelerinaje la mormint sigur vor incepe cu minuni savirsite acolo. De putrezit sigur nu putrezeste la citi conservanti are in el
Andrei, ai auzit de boala de piele vitiligo ? Citeste pe internet si urmareste diferite fotografii si emisiuni despre MJ si aceasta problema, priveste cu atentie fotografiile in care masca evoluti bolii cu creme si diverse remedii.
Si, chiar si daca ar fi vrut sa-si schimbe pielea, nu vad care este problema noastra , sau ce legatura are aceasta cu simtamintele si iubirea lui ?
Sunt argumente de denigrare, mult prea minore, atat de mici, caci cei care le aduc nici nu-si dau seama de calitatea acestora fata de adevarul din om, omul critic si cel criticat.
Vechi 08.07.2009, 20:26:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Andrei, ai auzit de boala de piele vitiligo ? Citeste pe internet si urmareste diferite fotografii si emisiuni despre MJ si aceasta problema, priveste cu atentie fotografiile in care masca evoluti bolii cu creme si diverse remedii.
Si, chiar si daca ar fi vrut sa-si schimbe pielea, nu vad care este problema noastra , sau ce legatura are aceasta cu simtamintele si iubirea lui ?
Sunt argumente de denigrare, mult prea minore, atat de mici, caci cei care le aduc nici nu-si dau seama de calitatea acestora fata de adevarul din om, omul critic si cel criticat.
Stiu de vitiligo, insa tu stii cit dureaza aceasta boala? aproape toata viata iar discoloratie, pete, insulare, peninsulare nu scapi prin aplicare de creme.

Tu realizezi ca la contrastul intre negru ca funinginea si alb imaculat este ENORM, el a devenit brusc in citiva ani alb? oare cum ? pentru ca nu cre ca ar fi putut sa puna kg de crema pe el si sa nu-i transpire si sa inceapa sa arata ca in videoul in care este zombi cu scursori de crema si discolorari

Parea a fi vitiligo insa nu cred ca a fost asta.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 20:27:39
Banned

Implicit

stii ca vitiligo iti ataca si pigmentul parului a genelor, de ce ale lui au ramas negre? Ar fi treuit sa se transforme intr-un albinos
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 20:30:09
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Andrei, de ce ai retinut din mesajul meu partea cea mai neimportanta ?
Chiar conteaza ce era cu pielea lui, sau, doar cu sufletul lui ! ?
Te rog, fii mai mult decat atat , fiindca am incredere in judecata ta.
Vechi 08.07.2009, 20:42:33
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Speechless...http://www.youtube.com/watch?v=RC8aIC8lKr0
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 21:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 02:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 15:27:01