Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2009, 11:35:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ovidiu ! ! ! Ai avut insomnie pentru replica lui Andrei , de ai înșirat iar cârnații ăștia ? Încetișor . . . , calm, mai mult calm, mai ales că azi ( parcă ) este înmormântarea idolului tău și al nostru "frate" . Te rog mai calm, te irosești aiurea!
dumneata nici nu ai citit ce am scris ca daca citeai ai fi lans, ci iarashi ai judecat... e trist shi pentru tine shi pentru Andrei... shi mai ales e tris ca spui ca imi este idol cand eu abea de cand a murit am inceput sa-l cercetez caci imi era indiferent, dar se pare ca dumneata eshti cel ce s-a suparat ca a trecut de ma iehovishti la musulmani aratand ca a tradat, dar tzi-ai pus dumneata intrebarea : pe cine a tradat MJ? caci el era demult tradat de totzi, iar musulmanii atat ashteapta ca sa-tzi ofere ceva, dar nu tzi-am aratat ca shi pe printzul acela mishel l-a refuzat? deci MJ l-a refuzat pe satana chiar din casa satanei fiind, iar unii din noi, cu musca pe caciula simtzindu-ne il aducem pe satana judecatzii shi minciunii in casa la Hristos, iar dumneata cand ai sa incetezi cu shtiintza ta a ce simt eu sau daca am dormit sau sunt linishtit, poi nu eshti dumneata mai calm din moment ce nici macar nu ai citit ce am scris, ci din superficialitate ai impresia ca m-am maniat... poi daca ai fi citit ai fi plans... nu pentru mine sau Cozia ori pentru tine ci pt MJ... caci ai fi gasit printre randuri Calea shi Adeavrul care duce la viatza... dar dumneata ai acceptata sa ma ridiculizezi crezand ca n-ash fi calm... ma intreb cine tzi-a shoptit asta sau de unde rezulta? sau este un mod nou de a scoate din mintzi pe cineva: fii calm Cristi!!! linishteshte-te!!! :))

deci dragii mei colegi shi fratzi, sa shtitzi ca MJ este un frate mai mare al nostru shi nu este antichristul ci doar un artist celebru... antichristul este un fariseu ascuns, un lup imbracat in haine de oi!
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 11:38:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Dumneata pune mâna și citește postarea lui Florin Ionuț din cadrul acestui topic și cu siguranță vei avea ce învăța . O zi mult mai bună !
Vechi 07.07.2009, 11:46:07
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Dumneata pune mâna și citește postarea lui Florin Ionuț din cadrul acestui topic și cu siguranță vei avea ce învăța . O zi mult mai bună !
deci cine este tzatorul ce trimite la invatzat folosindu-se de altul? deci cine nu este calm? cine are ceva de invatzat? au te-am trimis sa citeshti ce am scris eu inainte ca sa "shtii" dumneata daca sunt calm sau nu shi nu sa emitzi vredniciile tale acuzand pe altzii caci asha cazi din lac in putz asemenea lui MJ cand a primit pe imam in casa prietenului sau cu nume de purcel...

deci du-te dumneata sa citeshti shi sa invetzi ca eu am citit shi am invatzat ce a scris Ionutz, shi te shi calmeaza ca se pare ca devi tot mai absurd... shi tzi-am mai zis de multe ori, dar nu-tzi pasa... ci zici ca acuma ca au nu am invatzat... poi domnule draga, de unde rezulta ca eu nu am invatzat? care e argumentul? sau v-a intrat la totzi in reflex, reflexul fariseului ascuns in piei de oi shi mare invatzator... chiar se duc totzi creshtinii pe apa stixului? pana shi dumneata stimate Cristi?
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 12:10:13
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 14:02:53
razvan_m
Guest

Implicit

Intrati pe situl www.yahoo.com si veti observa o foto a lui Michael Jackson in care degetele al doilea si al treilea ale mainii lui drepte foirmeaza un "V", simbolul coarnelor ingerilor lui Lucifer. Oare pentru acesta, un satanist, ati aprins voi o lumanare virtuala?
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 14:16:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Intrati pe situl www.yahoo.com si veti observa o foto a lui Michael Jackson in care degetele al doilea si al treilea ale mainii lui drepte foirmeaza un "V", simbolul coarnelor ingerilor lui Lucifer. Oare pentru acesta, un satanist, ati aprins voi o lumanare virtuala?
Draga Razvan,e inca dimineatza pentru tine,mai du-te si trage un pui de somn si apoi incearca sa gandesti mai limpede.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 15:12:38
CosminPopescu's Avatar
CosminPopescu CosminPopescu is offline
Member

Data înregistrării: 29.04.2009
Locație: Constanța
Implicit

Citat:
vai Răzvane ce necredincios poți să fi, tu nu ști oare că maikăl jegsăn e dumnezeul nostru, a zis așa la sfânta televiziune, trebuie acum să te duci să te rogi pt suflețelul lui de copil nevinovat
deci e dimineață acum și cum a mai zis cineva că tu acum te.ai deșteptat și nu prea gândești limpede, dacă erai unul dintre adevărații credincioși și te rugai pt sufletul lu maikăl făceai un efort și te trezeai de la ora 12
Vechi 07.07.2009, 15:42:49
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Nu cere nimeni sa te rogi daca nu simti pentru absolut nimeni,dar macar fiti intr-atat de intelepti incat sa pastrati tacerea si sa nu mai aberati.
E o chestiune si de elementar bun simt,daca vreti cand cineva se stinge,Michael Jackson sau oricine altcineva, sa nu incepi sa il toci pe la toate colturile si daca nu ai nimic bun de spus,macar abtine-te.
Iar ca si crestini ce va pretindeti,sincer lasati mult de dorit cu astfel de manifestari.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 16:06:56
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
http://new.music.yahoo.com/michael-jackson/photos/?id=6

asta spui ca e semnul satanicesc?

nu cumva este semnul de la victorie sau de la virtute?

caci satana shi ingerii lui murdari face semnul ala cu degetul mijlociu in sus oridecate ori nu-i lashi cale libera prin trafic sa bage el viteza... ca aia lupi imbracatzi in haina de oaie, aia toate le fac doar ca nu-l iubesc pe Hristos shi pe aproapele... doar una le lipseshte, desavarshirea smereniei.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 16:11:11
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Multumesc ,Heaven....nu ma intereseaza restul.
Cei ancorati in aberatii, mai bine si-ar face o cruce mare si ar spune rugaciunea mintii...cam atat ar fi de spus, acolo unde nu inteleg mare lucru.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 22:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 03:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 16:27:01