![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca nu sunt astea singurele variante (asta din proprie experienta). Cred ca daca incerci sa intelegi foarte bine sistemul poti ajunge sa il folosesti si in favoarea ta daca doresti, pentru a-ti atinge obiectivele. Depinde desigur si ce-ti doresti.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prin munca si efort sustinul poti avea calificari care sa te plaseze pe pozitii foarte bine platite care te ajuta sa obtii ceea ce ti-ai dorit de la viata, nu neaparat exclusiv in plan material |
|
|
|||
|
|||
|
La punctul 2 ai scris Democratie si un pret foarte piperat al casei. Eu nu prea cred in Democratie, nu am prea vazut nicaieri asa ceva (poate in SUA dar e altfel, e un sistem foarte complicat si nu seamana cu Democratia dar functioneaza si da rezultate bune pentru ei). Mi se pare ca modul in care e definit statul modern este viciat din definitie, nu are cum sa fie vreodata in folosul cetateanului. Dar ma rog, asta e o alta discutie. Nici cu pretul foarte piperat nu sunt in totalitate de acord.
Eu sunt pentru solutiile creative, fara insa sa agreez punctul 3 din cele expuse de tine. Exista si alte optiuni in afara de cele 3. Indiferent ca aspiratiile sunt de natura materiala sau altele.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Simboluri religioase in marile religii | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 24.07.2011 18:03:45 |
| De ce nu avem banci in biserica ? | sandulescu | Intrebari utilizatori | 143 | 01.02.2011 15:50:49 |
| Despre marile cuceriri, imperii si regate | Delirul | Generalitati | 2 | 02.05.2010 16:35:36 |
| New World Order | adriano | Generalitati | 14 | 13.11.2009 20:56:22 |
|
|