![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Nu stiu altii cum sunt", dar pe mine m-a tinut treaza!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum n-ai facut nimic, dupa ce te trezesti mai ai puterea sa o citesti din nou...s.m.d
|
||||
|
||||
![]()
"Nu știu alții cum sunt", dar o am în cap în permanență și cam zilnic în proporție de 70-75% mă regăsesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Corect ce spui, dar să fim echilibrați , în sensul că multe nu se pot rezolva peste noapte și cel mai important de reținut că cam toate păcatele , fie el mari sau mici se leagă între ele , un păcat îl generează pe celelălalt, sau pe mai multe și fiecărui om în parte îi este specific un anumit grup de păcate, definindu-i astfel comportamentul, felul de a fi, de a se comporta, felul de a gândi, de a reacționa, etc. Treaba asta o studiez de mult timp și este extrem de interesantă și de reală.
|
|||
|
|||
![]()
Buna teorie ! Vezi sa nu fii combatut si invinuit de protestantism pentru faptul ca indraznesti sa "gandesti " cu propria minte.
Totul se leaga Cristi, si acest tot detine infinite caracteristici care se influienteaza pe sine...
|
||||
|
||||
![]()
Da, e fantastic , așa e !
|
|||
|
|||
![]()
ory, nu te amagi inutil; nu tot ce gandeste omul cu mintea lui e intelepciune. Uneori gandeste cele mai mari prostii... si se mai si mandreste!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, multumesc !
|
|||
|
|||
![]()
Este valabil pentru noi toti. Toti gandim pe aici (ci alegerea citatelor tot gandire este), si putem sa si gresim.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
Ce boala, din lista de sapte, aveti ? | Mihnea Dragomir | Pocainta | 75 | 15.05.2010 23:08:46 |
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.03.2010 16:36:44 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|