Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2009, 17:50:51
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Poate sa apara 6 6 6 scris pe toti peretii si documentele din lume. Si ce-i cu asta? SUnt cifre inventate de oameni
Cum iti pot fura ele mintuirea?

Cum te poate opri o restrictie de vinzare-cumparare conditionata de cipul din card sau piele sa-ti faci o cruce la culcare si sculare? sau sa spui o rugaciune?

S-au scris sute de pagini s-a proorocit de sute de ani de catre multi sfinti parinti insa la aceste intrebari tot nu au putut sa raspunda

In concluzie?....
am mai scris despre asta.in momentul de fata nu te opreste nimic daca ai cipul pe pasaport,dar cand il vei avea implantat sa nu fii asa sigur ca te mai poti ruga sau mai poti face o cruce(vezi cazul sorin ifrim)
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 18:04:47
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
am mai scris despre asta.in momentul de fata nu te opreste nimic daca ai cipul pe pasaport,dar cand il vei avea implantat sa nu fii asa sigur ca te mai poti ruga sau mai poti face o cruce(vezi cazul sorin ifrim)
Cand zic de intelepciune vb.in primul rand de cei care au descoperit nr,666 in codul bare.Vb. de cei care vad in aceasta tehnologie(microcip) pericolul de inrobire a oamenilor.Apoi faptul ca numarul 666 se gaseste in acest microcip sub forma codului de bare putem spune ca avem in fata numarul apocaliptic.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 18:24:24
antoniap
Guest

Implicit

E nevoie de intelepciune multa pentru a ne opune duhului lumesc, cu unele riscuri , fireste, pentru a ramane fideli invataturilor din Apocalipsa. Cand cei care nu vor sa-si complice existenta ne vor spune in fata ca suntem smintiti daca credem in povesti cu 666, iata ca e nevoie de un ,,ceva'' fara de care nu putem face voia lui Dumnezeu. Aceasta este intelepciunea divina pe care tot Dumnezeu ne-o da la timp, daca am cerut-o din timp.
Reply With Quote
Răspunde