![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Luni,29 iunie la Episcopia din Huși, odată cu hramul acesteia va avea loc întronizarea presfințitului Corneliu ca episcop al eparhiei Hușilor.Sper ca mâine dupăamiază să am și imagini de la aceste eveniment.
|
|
|
||||
|
||||
|
Așa Dorina ! Să fi un corespondent activ al forumului nostru , pentru zona Moldovei . Așteptăm primele imagini și impresii !
|
|||
|
|||
|
Ierarhi ai BOR,un număr impresionant de episcopi din țară precum și episcopul Ungarie,al Europei de Nord și al Australiei și mii de credincioși împreună cu preoții parohi din toate parohiile și viețuitori din mănăstiri din toată eparhia Hușilor am participat astăzi la intronizarea preasfințitului Corneliu Bârlădanu.Organizare aproape ireproșabilă începând de la transportul în cele mai multe parohii gratuit,până la desfășurarea Sfintei Liturghii în curtea episcopiei,cu corturi de prim ajutor și masă pentru pelerini.
Evenimentul a reunit autoritățile locale și autoritățile, mulțime de preoți, credincioși, și multe înaltele fețe bisericești. Har și bucurie s-a revărsat din belșug asupra tuturor într-o atmosferă duhovnicească deosebită.După Sfintele Daruri și-a făcut apariția și domnul președinte Traian Băsescu care,a ținut și un scurt cuvânt căte cei prezenți. Pentru câteva ore micul orășel dintre vii a fost asemenea unui stup de albine,după terminarea acestuia redevenind aceiași localitate moldavă în care aparent nu se întâmplă nimic! |
|
|
|||
|
|||
|
Și alte imagini .
|
|
|
|||
|
|||
|
Chiar imi doream sa vad cateva imagini de la acest eveniment si nu stiam cum si unde sa le gasesc. Datorita Dorinei, mi-a fost mult mai simplu. Multumim pentru imaginile inedite!
|
|
|
||||
|
||||
|
Mulțumim Dorina !
|
|||
|
|||
|
Domnul președinte,Băsescu cuvântând,presfințitul Teofan,moaștele Sfintei mucenițe Chiriachi ocrotitoarea eparhiei Hușilor...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parinte, ce este adevarul? | Ekaterina | Morala Crestina | 24 | 14.08.2012 23:24:16 |
| Noul Mitropolit al Clujului este IPS Andrei? | mela me | Generalitati | 21 | 25.03.2011 16:44:23 |
| sfantu corneliu sutasu | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 1 | 31.12.2010 16:38:16 |
| sfanta liturghie s-a scurtat in eparhia husilor | arsenica | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.11.2008 22:05:43 |
| Dr. Laurentiu Streza este noul Mitropolit | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.11.2005 15:46:36 |
|
|