Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2009, 13:33:49
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit pentru hartford

locuiesc in sudul italiei.stiu ca e o problema cu castoriile mixte.exemplu italienii sunt mult diferiti de noi din toate punctele de vedere,dar ce te faci cu glasul inimii?eu cred ca totul e scris si nimic nu il poate schimba.daca ii este scris sa se casatoreasca cu o rominca se v-a casatori,dar daca v-atrebuie sa se casatoreasca cu o alta fata de alta religie si nationalitate o v-a face.cind exista dragoste nu se poate vorbi.iti dau un exemplu:am o matusa,care s-a casatorit cu un italian in romania vorbind si uite ca, adurat casatoria ,au rezultat doi copii si au si nepoti ,unchiul meu e mort acum pentru ca suferit de o boala crunta(parkinson)si au mai fost si alte complicatii .multi au spus ca nu v-a dura si uite ca durat.cind exista dragoste si respect nu conteaza ce religiesti sau natie.eu sper ca si fiul meu isi v-a gasi jumatatea asa cum trebuie avindu-ne pe noi parintii exemplu.de felul meu sunt foarte optimista si intodeauna mi-a mers bine .si apoi avindul pe dumnezeu cu mine nu mie mai teama de nimic.multumesc pentru sfaturi.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaminte pentru cei din strainatate Va_iubesc Umanitare 9 07.01.2010 02:03:50
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! simona Stiri, actualitati, anunturi 2 24.10.2009 12:25:23
23 canale romanesti pentru cei din strainatate patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 4 10.08.2009 19:26:26
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 7 19.02.2009 06:31:42
Radio-Romania pentru cei din strainatate patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 0 25.01.2009 06:26:08