![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu să-l ierte!
|
|
|
|||
|
|||
|
nea cristi...esti infiorator....atata rautate n-am vz
|
|
|
||||
|
||||
|
Adevărul nu-i răutate, îmi pare rău că te-am atins exact unde te doare, dar fără intenție . Mergi în pace bunule !
|
|||
|
|||
|
nu m-ai atins delok nicaieri.....sorry ca te dezamagesc. despre morti numai de bine, chestia asta nu o stii????
|
|
|
|||
|
|||
|
nimeni nu-ti cere sa apreciezi un om dar nu ai nici un drept sa-l vb de rau atata timp cat tie nu ti-a facut nimik
|
|
|
||||
|
||||
|
nimeni nu l-a vorbit de rău, ci s-au arătat niște aspecte. Păcat de talentul dat !
|
||||
|
||||
|
a aduce laude , servește cuiva ? Nu , nu cred, ci dio potrivă !
|
|||
|
|||
|
Mai întâi vreau să vă rog să mă iertați pentru cele ce voi spune și să nu săriți cu gura pe mine!
Nu mi-a plăcut niodată acest cântăreț.Dacă ar fi să aleg într a-l asculta pe el și orice alt câtăreț romăn aș alege ultima variantă. S-a născut negru.Este sigur un neajuns acesta dar,câți oameni negri de valoare nu are lumea aceasta.A luptat mereu împotriva naturii încercând să facă negrul -alb ceea ce nu este posibil.Dumnezeu ne-a făcut atât de frumoși indiferent de culoare! Cine știe de ce l-a luat Dumnezeu atât de devreme! Numai El știe cum a fost câtărețul Mikael Jackson care a cochetat și cu măria sa diavolul prin muzica sa ca mulți alți actori și cântăreți adepți ai noului val New Age. După umila și poate învechita mea părere nici nu avem noi ortodoxii prea multe în comun cu muzica lui. Dumnezeu să-l ierte. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
poi nu asta am zis shi eu? ca a plecat de la dracu shi l-a gasit pe tacsu, deci el nu l-a lepadat pe Dumnezeu caci nu il cunoscuse... shi se dovedeshte ca inca il cauta cand a murit... caci nu potzi sa sustzii ca lepadandu-te de Iehovishti te-ai lepadat de Dumnezeu, nu ci te-ai lepadat de satana doar ca ai ajuns in mreajele "profetului" lor... deci ma iarta ca nu pot sa primesc indemnul dumitale caci e viceversa, caci MJ nu s-a lepadat de Dumnezeu ci nu a obosit shi nu a incetat ca sa-L caute... dar n-a avut shansa ca sa-L gaseasca... din pricina unora ca noi insushi...iri-suri... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 22:02:21 |
| Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 03:26:13 |
| "Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 16:27:01 |
|
|