Citat:
În prealabil postat de ai2
Problema e ca ai eliminat cateva din datele problemei si ai dedus ca rezultatul nu e posibil (sau extrem de improbabil incat sa fie practic imposibil)
Ce-i drept nici eu nu sunt paleontolog sau genetician dar atunci, ca sa nu-mi exprim parerile strict personale citesc ce au scris expertii in domeniu. Chiar tu spuneai ca nu e ok sa crezi ce vor unii sa te faca sa crezi. Si totusi, ii crezi pe cei care neaga dovezile, sunt ilogici si mai ales interesati sa faca asta. Daca vrei discutam punctual oricare afirmatie referitoare le evolutionism a celor pe care i-ai citat si ai sa vezi de ce reprezinta the dark side.
Numai de invatat sa scrii nu inveti de unul singur. In rest poti citi destul cat sa fii autodidact. L-am citit pe Dawkins incercand la fiecare afirmatie sa gasesc unde a gresit. Am fost avocatul diavolului cum se zice. Nu l-am inghitit doar pentru ca spunea lucruri convenabile pt mine. Exista multi opozanti ai multor teorii care sunt sustinute din greu de dovezi. Nici relativitatea lui Einstein nu e lipsita de critici care stiu ei mai bine samd. Asta nu inseamna ca i-am citit doar pe ei si gata relativitatea e gresita!
|
Problema este ca atata vreme cat ai sa incerci sa-ti cauti raspunsurile in scrierile oamenilor de stiinta, fara sa incerci sa iei un contact veritabil cu ortodoxia, nu ai sa fii nici macar impartial. Si aici ma refer in a incerca sa-L cauti pe Dumnezeu nu cu mintea, ci mai mult cu sufletul. Sunt atatea si atatea carti ortodoxe care explica toate aceste probleme.
Eu nu stiu daca vreodata cineva va fi cu adevarat impacat cu el insusi sau fericit prin raspunsurile date de stiinta.
Daca nu vei incerca sa faci acest mic efort, atunci ma tem ca nu numai pe forumul acesta vei incepe sa ramai fara interlocutori, dar si in viata reala.