![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vorbit cu el si nu mai are treaba cu ea, dar n-o uraste
![]() ![]() ![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
No, fie ce-a fi, ce-mi doresc n-o sa se intample niciodata, adica sa se stearga relatia ce a fost intre ei, asa ca ma resemnez.
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Anna, nu-ti otravi mintea cu asa ceva, stiu ca e greu, dar intotdeauna vor exista foste, exceptand varsta adolescentei....
incearca sa te detasezi de subiect, sa il accepti, face parte din trecut si pe cat posibil trece-l la capitolul indiferente. ati vb, ati discutat, ai aflat ce era de aflat acum, daca il trec tu la trecut acest sub il ajuti si pe el, asaaaa, readucandu-l in actualitate nu cred ca faci si ft bine plus ca nu poti sa-i "ceri" sa nu gandasca despre ea pozitiv. tine cont ca aceasta "obsesie" a ta pt ea iti poate distruge relatia si pt ce??? bafta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sint sigur ca poti sa il faci sa o uite. Ti-as da un sfat freudian, dar cred ca il stii si singura. Pune-l in aplicare ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu nici un sfat freudian...
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai vorbesc cu el despre ea pentru ca zice ca n-am incredere ca ma iubeste. De aia imi revars naduful pe forum :))
|
|||
|
|||
![]()
draga fata, tu chiar ai o mare problema! iar baiatul tau e chiar bazat! sa-ti zic una! cand urasti, urasti pt.ca inca mai sunt sentimente la mijloc!
|
|