![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
of, of, unde dai si unde crapa! nu cred ca sfatosenie de-asta cauta Marius pe topicul asta cu dezlegarile la post. ps: eu una cred ca, duvonviceste vorbind, el este muuuult deasupra unora f. sfatosi si mari traitori de pe-aici de pe forum, care una-doua iti trantesc niste judecati urmate de sfaturile de rigoare, doar asa, ca la asta-s "priceputi". |
|
|||
|
|||
![]()
duhovniceste, of course..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
NU as fi scris acest sfat daca nu preciza bmd ca implineste randuielile bisericesti ca sa nu sminteasca pe frati. Pe aceasta treapta este posibila intrarea in adancul inimii spre a dobandi adevarata comuniune, si astfel adevarata intrare in Biserica , in duh si in adevar. Si numai unei nadejdi ca a ta ii pot da aceste explicatii spre a fi de folos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb mandria cui e mai mare: a celui care scrie din cele citite, sau a celui care nu primeste din principiu nici un sfat?!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei doi nici n-au ajuns la mandrie, doar cauta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie imi place ce zicea parintele Sofronie, ca daca ne intreaba cineva daca suntem ortodocsi sa spunem 'Incerc!'
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul meu ? | Mihnea Dragomir | Postul | 179 | 10.11.2013 16:37:57 |
Postul + | cristiboss56 | Pocainta | 43 | 03.08.2012 03:11:25 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
POSTUL | aliscami | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 13.08.2009 23:58:18 |
|