![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
voia lui Dunnezeu cu privire la ce mai concret?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu acuma astepti un raspuns relevant/ specific tie sau doresti sa lansezi o dicutie generala despre cum se poate afla voia lui Dumnezeu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E important sa iti raspunzi mai intai la niste intrebari: te-ai rugat ca Dumnezeu sa dea cuvant duhovnicului tau inainte ca tu sa mergi la el? Te rogi ca Dumnezeu sa iti descopere Voia Lui sau vrei sa afli cum esti tu de fapt? Care este relatia ta cu duhovnicul in general?
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Tu roaga-te,posteste,marturiseste-te si asculta de duhovnic si Dumnezeu va face totul pentru tine.Daca n-ai incredere in duhovnic este o problema pe care trebuie s-o rezolvi.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
:)danssan,cred ca exagerezi ca sunt doar o mana de duhovnici buni.Si apoi ce inseamna sa fie bun?Sa fie ingaduitor,sa fie aspru?Eu vreau duhovnic ca mine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Voia Domnului cred că e simplu de aflat. Te lași pur și simplu în grija Lui. Ca Mântuitorul în Grădina Getsimani...
Mă năpădesc mereu griji multe, caut soluții în toate direcțiile, cu alte cuvinte mă risipesc. Când dintr-odată spun ”Doamne, facă-se voia Ta!”, sufletul mi se liniștește, mintea se răcorește și văd în jur lumină... Îmi dau seama că tot ce am de făcut este doar să mă rog. Atât! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mostenirea - ma lamuriti si pe mine, va rog? | mihaiB | Generalitati | 7 | 27.08.2011 07:42:28 |
Milostenia - ma lamuriti si pe mine, va rog? | mihaiB | Generalitati | 6 | 14.08.2011 14:03:01 |
va rog sa ma lamuriti daca puteti... | mary_boo | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.05.2011 00:56:18 |
lamuriti -ma va rog | carmenserghi | Pocainta | 12 | 24.02.2010 00:04:00 |
Urgent | anirod | Din Noul Testament | 6 | 30.09.2009 23:55:26 |
|