![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu ma numesc ateu...dar din cate stiu ateu este opusul deistului(cel care crede in existenta unei divinitati). Deci bazandu-ne pe DEX ateu inseamna persoana care nu crede in existenta unei divinitati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta este intre credinta si a crede in relatie cu adevarul, restul numit, altfel decit zeu, el fiind un simbol spiritual.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce au scris cei care au facut religia crestina este in scopuri dominatoare, specifice acelei epoci. A gasi intelegere in studiu si experienta nu este ca despre istoria cu Adam si Eva, zeul, tatal lui Isus si cine nu este de acord, nu este bine. Cred ca astazi aceste spirite inchipuite si reprezentate nu se pot impune ca fiinte reale.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristi...roaga-te la Dumnezeu...la orice ...sa devii in mod miraculos o persoana de inteligenta medie...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti multumesc pentru vorbele calduroase. Sa fiu sincer..nu m-am simtit atat de magulit niciodata.
Este trist...dar iti multumesc pt faptul ca mi-ai aratat ca sunt si mai ales de ce sunt retrograd, involuat, un virus periculos, urat mirositor(pesemne ca trebuie sa imi schimb produsele ce tin de igiena personala),plin de pacate si orbit de mandrie. Si pe deasupra mai sunt si unul din virusurile periculoase de la marginea societatii umane. Roaga-te la Dumnezeu sa imi gasesc si eu pacatosul calea. |
|
|||
|
|||
![]()
Ateismul se refera la faptul ca legile din timpurile religioase au evoluat la cele de astazi si ca ideea de creatie de un mare personaj a materiei este fara informatie, fiind mit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |