Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2009, 13:24:07
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Vom vedea daca se va adeveri.Interesanta profetie.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2009, 19:17:18
razvan_m
Guest

Implicit

Singh a fost un protestant. E indoielnic ca profetia lui sa se implineasca vreodata.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2009, 21:13:50
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Sadhu Sundar Singh e considerat ortodox de catre parinti ca Ilie Cleopa (mi-a relatat un ucenic apropiat al lui).

Scrierile sale (La Picioarele Mântuitorului) sunt ortodoxe în esenta lor si FOARTE FOLOSITOARE si au fost publicate în perioada interbelica în colectia Biblioteca Ortodoxa si republicate prin 1991-1992.

Dar de aceste asa-zise profetii nu se mentioneaza în prezentarile care i se fac pe internet. Cred ca este vorba de un fals facut în România.

Puteti gasi aici despre viata lui în limba româna:
http://www.theophilos.3x.ro/Bibliote...ngh/index.html

si aici în limba engleza cartea lui:
http://sadhusundarsingh.homestead.com/files/feet.html

Cartea lui seamana mult cu scrierile Parintilor despre rugaciune si despre alte subiecte si mi se pare foarte folositoare.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 17:11:30
eamariashe eamariashe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.06.2009
Implicit

„Întocmai cum proorocii găseau, în momentul când ei prooroceau, un izvor de inspirație în muzică, aceasta ajutân-du-i să descopere adevărul, astfel și noi simțim că frumusețea muzicii înalță inimile noastre către Dumnezeu și mișcă pe cei ce sunt capabili să-i simtă efectele, spre adorare".

„Este foarte greu să se explice prin cuvânt profundele experiențe ale vieții lăuntrice, însă când vorbele sunt neputincioase, fapta poate să lucreze".

„Oamenii în Europa, spune Sadhu, sunt atât de savanți în știință și filozofie, dar atât de ignoranți în realitățile divine, încât nu suferă să cerceteze toate regiunile cunoașterii afară de acelea ce privesc bineînțeles condiția lor intelectuală. Ei sunt lacomi să știe când va avea loc o eclipsă de soare sau de lună sau ce este cu petele din soare; dar de norii păcatului din viața lor nu se neliniștesc deloc!"

Acestea sunt cateva dintre cuvintele celui despre care vorbim ... credeti ca tot el ar fi putut emite astfel de "revelatii"?
Eu nu prea cred.
Maria
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 09:16:27
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Da,mi se par cuvinte folositoare pentru suflet ,seamana unele din ele cu ideile sf.Nicolae Velimirovici.
Si par.Arsenie Boca avea o mare pretuire pentru acest om.Il considera un misionar al secolului nostru ,misionar crestin.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 09:48:48
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Acest om a trait ca un adevarat sfânt,a fost si isihast si mucenic si apostol.

A fost prigonit de familia si cunoscutii lui, a trait ca un cersetor, a dus cuvântul Evangheliei în zone precum Tibet, Punjab si Afganistan (într-o perioada când aceste zone nu avusesera deloc contact cu crestinismul) unde a suferit pentru Hristos. Si asta întreaga lui viata, de la 16 ani pâna la moarte. A trait multi ani ca pustnic în padure, se ruga neîncetat.

Scrierile lui reflecta o mentalitate nascuta din viata de rugaciune neîncetata. Exemple (scuze ca nu am timp sa traduc):

Despre pacat

Many who are immersed in sin are unaware of its load, just as one who dives into the water may have tons of water upon him, but is wholly unaware of its weight until he is choked in death.
........
Sin is not an illusion or a thing of the imagination, but in this state of spiritual darkness, by the exercise of the evil will of man, such living seeds of evil have come into existence as will for ever infect his spirit and finally destroy it--just as smallpox in quite a short time will destroy the beauty of a man for all time, turning it to repulsive ugliness.
........
The forgiveness of sins does not mean full salvation, for that can only come with perfect freedom from sin.
........
Thus, too, the human spirit, ensconced in the body, enjoys for a short time the false and fleeting pleasures of sin gathered in the honeycomb of the brain, without a thought that it is in the midst of this fearsome jungle of the world.

Despre rugaciune

Prayer does not consist in an effort to obtain from God the things which are necessary for this life. Prayer is an effort to lay hold of God Himself, the Author of life, and when we have found Him who is the source of life and have entered into communion with Him, then the whole of life is ours and with Him all that will make life is perfect.
......
In the same way as climate produces a change in form, colour, and the habits of growth in plants and flowers, so those who maintain communion with Me undergo a development of their spiritual nature in habit, appearance, and disposition; and putting off the old man they are transformed into My own glorious and incorruptible image.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 16:25:38
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Da,mi se par cuvinte folositoare pentru suflet ,seamana unele din ele cu ideile sf.Nicolae Velimirovici.
Si par.Arsenie Boca avea o mare pretuire pentru acest om.Il considera un misionar al secolului nostru ,misionar crestin.
E posibil ca parintele Arsenie Boca sa se fi inspirat dupa Sundar Singh cand a 'profetit' ca Romania va fi inconjurata de flacari?
Reply With Quote
Vechi 12.12.2009, 19:46:56
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

"Biserica de care era alipită inima lui Sadhu nu era deloc o instituție vizibilă.

„Eu aparțin Trupului lui Cristos, spunea el, care este veritabila Biserică, formată din toți creștinii mântuiți prin Isus Cristos și mai ales aceia care trăiesc aici jos și cei care intrați în lumea de lumină fac parte din Biserica triumfătoare".

Prin botez, Sundar era membru al bisericii anglicane a Indiei și întodeauna și-a exprimat respectul pentru bărbații care aveau responsabilitatea ei. El îi recunoștea autoritatea, cerând misionarilor să boteze pe cei ce se converteau prin mijlocirea sa."

Am citat din linkul postat mai sus.. As dori sa stiu exact unde ati gasit voi ca parintii Cleopa si Arsenie Boca ar fi fost de acord cu aceasta persoana. Si mai ales CE LEGATURA ESTE INTRE ACEASTA "PROFETIE" SI SCRIERILE SF. NICOLAE VELIMIROVICI???
Reply With Quote
Vechi 12.12.2009, 21:07:11
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Maica Domnului cu Dumnezeu Iisus Hristos in brate a venit deasupra Sfintei Manastiri Sihastria,fiind vazuta de un frate al parintelui Cleopa.
Dumnezeu Iisus Hristos a binecuvantat Sfanta Manastire Sihastria din bratele Preasfintei Maicii Sale.
L-a vizitat si pe staretul parintelui Cleopa personal promitandu-i ca se va ingri Dansa de acea Sfanta Manastire.
http://www.oasteadomnului.ro/librari...ils.php?id=168
OD de la Sibiu e crestin ortodoxa si functioneaza cu binecuvantarea Sfantului Sinod.
Eu nu prea cred ca Sundar Singh nu s-a impartasit niciodata in vreo Sfanta Biserica crestin ortodoxa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sundar_Singh
Din ce scrie acolo a fost prigonit de duhurile rele pentru credinta in Dumnezeu Iisus Hristos.
Probabil pentru BC care a inceput din inselarea duhurilor rele dialogul cu religia hindusa,Sundar Singh trebuie declarat inselat de duhuri rele ca e un impediment in acest dialog.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2010, 23:16:22
pr3tender pr3tender is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.04.2010
Implicit

salut florinrusu,
spune-mi te rog, de unde ai sursa acestei profetii despre tara noastra.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre aurul din Romania sunsray Generalitati 15 11.12.2011 15:14:15
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Profeții despre România IonutS Generalitati 81 01.05.2010 18:13:50
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01
Sundar Singh mirelat Generalitati 5 17.01.2008 21:09:53