Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2009, 18:01:43
eduardd
Guest

Implicit

Spunea cineva la TV ca, boala vacii nebune am depasit-o...gripa aviara de asemenea...acum gripa porcina...urmeaza boala oii lui Becali si "tacamul" e complet. Nu ma pricep eu la virusi si boli dar ceea ce devine greu de digerat..este acesta pandemie.. Sunt 5 sau 6 cazuri si deja lumea e inebunita. Dar daca vor fi sute de morti? ce va mai fi? Cred ca toate acestea au ca scop debusolarea oamenilor. Panica aceasta raspindita voit..nu-mi miroase a grija adevarata fata de populatie.. Ca sunt milioane de cazuri de hepatita A, B, C, D nu mai plange nimeni. Ca ea a ajuns sa fie un "lux" nu mai reprezinta o problema. Stiti ca hepatita este la fel de mortala si usor transmisibila ca HIV? Despre ea nu mai vorbeste nimeni...
Apropo, pentru toti bolnavii de hepatita din Romania. [COLOR=Red]A aparut cartea prof. dr Adrian Streinu-Cercel "Totul despre hepatita si virusurile hepatice".[/COLOR]
Poate in curand si una despre gripele acestea aviare..porcine..etc..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
NOUA ORDINE MONDIALA : inflatie , foamete , etatism ! cristiboss56 Generalitati 57 09.10.2011 20:07:47
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 18:16:56
Noua ordine mondiala se apropie cu pasi usori dar siguri ! elenavioletacocos Generalitati 0 11.06.2009 11:44:13
New Age si NOUA ORDINE MONDIALA saccsiv Generalitati 4 20.08.2008 00:09:35
NOUA ORDINE MONDIALA + o religie pe placul lor... lucia_anghelina Generalitati 16 13.06.2008 01:53:26