![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dom-le daca am gresit exista aci adresa mea de mail, nu sunt inregistrat anonim, respectivul profesor sau cine doreste sa se planga la Sfantul Sinod despre mine si sa se ia masurile care se considera de cuviinta.
Apartin de arhiepiscopia Bucurestilor nu are decat sa ma judece cine e pus aci si sa imi dea mustrarile sau ce considera de cuviinta sa se dea. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca se considera sa fiu banat de pe acest forum sa fiu banat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
caci daca nu erai senin am incercat prin poezea sa-tzi alung negura cea rea care te-a umplut de venin, deci ma iarta daca ma arat mai drept, de parc-ash fi intzelept, caci trebuie sa marturisesc cinstit ca nu sunt ci inca pescuiesc, pe carunt exact asha cum invatza oul pe gaina, cine shi la ce se inchina, shi cum ar trebui s-o faca... doar ca eu ma aflu mereu cu capu-n apa... dar shansa mea este ca este binecuvantata... deci nu te mai supara frate, ca tzi-am dat iarashi dreptate in partzi, inmparte. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai scris tu ceva mai sus dar nu reusesc sa-mi dau seama la ce ai facut referire de fapt. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Admiterea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 25.05.2012 23:22:42 |
| Facultatea de Teologie | nimicbun | Generalitati | 6 | 16.12.2010 18:36:13 |
| facultatea de teologie | n_claudia | Generalitati | 16 | 23.07.2009 18:25:16 |
| facultatea de teologie URGENT | ramona21 | Generalitati | 2 | 22.11.2007 19:34:15 |
|
|