![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mari minuni se mai intampla in lume ,mari semne ne mai da Dumnezeu si noi nu putem sa observam.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt cam sceptic cu miracolele de cand au ajuns in arsenalul unor miscari dubioase din interiorul Bisericii.
Recomand acelasi lucru si altora. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca minunea e de la Dumnezeu, asa cum e normal sa fie, nu avem voie sa ne indoim, caci pacatuim impotriva Duhului Sfant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pana la urma cine poate confirma daca e asa sau daca e altfel? Greu de spus, pana la urma argumente solide nu exista iar ultimul cuvant de obicei in astfel de cazuri il spune un anumit subiectivism. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...15&postcount=4
|
|||
|
|||
![]()
Am zis minuni de la Dumnezeu, nu de la diavol.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ideea e in felul urmator: chiar daca minunile sunt veritabile, din sursa divina, nu trebuie sa le dam crezare. Aminteste-ti de sluga cea credincioasa care nu i-a deschis poarta stapanului sau care a venit pe neasteptate in miez de noapte, pentru ca avea porunca sa nu deschida nimanui, fara exceptie.
Deci cei care se incred in vise, in imaginatia lor bogata, in diverse vedenii ciudate sau mai stiu eu in ce - se risca sa fie inselati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Iar tu, la rindul tau, ai dreptate. Pentru ca asta vrea si diavolul: [size=3]sa ajungi sa nu mai crezi nimic[/size]. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avand in vedere ca lucrurile s-au intamplat acum aproape 100 ani si ca aceasta "minune" este folosita ca argument de catre grupari schismatice, putem avea aceste retineri, nu? Citat:
Pentru ca nu crede in "miracole" ale stilistilor? Sa fim seriosi.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acatistul Sfintei Cruci | denissa | Despre Biserica Ortodoxa in general | 32 | 07.11.2017 22:11:51 |
Acatistul Sfintei Cruci | Florin-Ionut | Rugaciuni | 13 | 05.04.2013 23:51:41 |
Rugaciunea Sfintei Cruci | cristi_1971 | Intrebari utilizatori | 0 | 26.09.2011 08:09:01 |
Inaltarea Sfintei Cruci | Tia | Diverse Sarbatori | 32 | 16.09.2011 22:52:02 |
SEMNUL SFINTEI CRUCI | iosif | Generalitati | 24 | 29.05.2010 12:07:23 |
|