Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.06.2009, 13:53:00
Anca-Miha
Guest

Implicit

Foarte interesant topic.
am avut si eu o prietena draga, care s-a imbolnavit la 28 ani si a murit la 56. Am vorbit mult cu ea si tin minte ca primise o carte (yoga) in care era indicata cauza bolii: greseala fata de parinti. nu luati acum 100% dreptbun ce am scris, va redau numai ce amdiscutat cu ea.
Apoi a fost o vreme la dl. Popa (tot yoga), care i-a recomandat sa faca dusuri reci. Pentru mictiune: bai de membre in apa rece:21 secunde pe zi. Deci umplea cada cu apa rece si statea 21 secunde, fara sa numere in gand, ci misca degetele. a dat rezultat cand a crezut ca va da rezultat. a fost nevoita sa repete tratamentul , dar nu a mai reusit; si i s-a spus caa doua oara credinta ei ca va reusi nu a mai fost la fel de tare.
Manca numai vegetale crude, sucuri, cate un pahar sonda la fiecare masa. S-a simtit excelent cat timp a respectat. Apoi s-a lasat sedusa de imbierile celor din anturaj, a mancat si ce nu trebuia, si boala a evoluat repede, tintuind-o la pat multi ani.
Singura care nu e afectata de boala e mintea. Avea o minte sclipitoare; in rest nervii sunt atacati toti.
ceea ce am scris nu este o pledoarie pentru yoga; Doamne fereste!
Alimentatia este f importanta.

Mai nou am citi despre uleiul de musetel: frictiuni pe membrele paralizate:
http://tratamente.naturale.din.plant...amomilla).html
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CRIZA MONDIALA saccsiv Generalitati 12 16.04.2012 08:25:18
4 oct Ziua Mondiala a Animalelor heaven Generalitati 0 04.10.2011 09:17:37
Preotul în anii de criză mondială CalinAndrei Preotul 18 09.11.2009 22:40:44
Despre Criza Mondiala ortodox4life Generalitati 9 22.01.2009 11:20:57
New Age si NOUA ORDINE MONDIALA saccsiv Generalitati 4 19.08.2008 23:09:35