![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu Dumnezeu, ci Satana, pentru pregătirea scaunului lui Antichrist.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma ascunsesem cumva?
:-) :-( |
|
|||
|
|||
![]()
'Căci Fiul Omului n-a venit ca să piardă sufletele oamenilor, ci ca să le mântuiască.'
Asta am vrut eu sa zic. Trebuie sa ne gandim mai intai la responsabilitatea noastra de ortodocsi, cum e trairea noastra de fug altii de Biserica? Nu sa stam sa ii judecem. Judecata e treaba lui Dumnezeu. Bineinteles ca avem responsabilitatea si sa pastram credinta ortodoxa, asta e de la sine inteles. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum imi poti demonstra ca e "de-a voastra"?
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9wq2s...eature=related
Draga, da' de ce nu ai pus link-ul asta? A, sunt icoane. De-aia
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cei care se convertesc la alta religie decat cea in care au fost nascuti o fac,gandesc eu ,pt ca nu incredere in ei ! eu am fost la o adunare de adventisti(nu imi place sa la spun pocaitii,cum fac toti,pt ca "a te pocai " ,insemana ca poti fi pocait si in religia ortodoxa,catloica etc ) si nu o sa ma convertesc ! Nu simt serviciul lor divin,nu imi da liniste in suflet,nu ma bucura ! dar nici nu ii desconsider ca oameni ,fiecare e liber sa simta si sa traiasca cum vrea !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|