![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totul se construieste, insa pentru orice trebuie timp. In Romania s-a construit foarte mult, s-au schimbat multe, iar altele au ramas la fel. E adevarat. Totul cere timp. Pina si Dumnezeu a ceeat lumea in 6 zile, deci hai sa nu ne grabim. Nu uitati ca pe vremea lui Ceausescu, se cumparau pufuleti sau pufarini, azi se poate cumpara orice. Mult e vinovat guvernul, ca salariile (multe din ele) au ramas mici, iar preturile sint strigatoare la cer, in comparatie cu veniturile. Oamenii totusi, supravietuiesc, stiu deci sa fie gospodari. Este de admirat. Civilizatie? Pai cine o vrea, o are, ca doar exista mass media acuma, internet, presa etc, si se poate vedea. Cine nu vrea sa se schimbe, pai nu se va schimba si asta nu face din Romania o tara mai putin civilizata. Nu se poate lua in considerare doar un mic procentaj care totusi nu reprezinta majoritatea. Cristi are dreptate. Trebuie privit pozitiv, si vazute cu ochi buni schimbarile in bine care totusi s-au produs, exista. La fel insa unde creste flaorea cea frumoasa, creste si buruiana, deci trebuie facuta curatenie, si asta cere timp, rabdare si efort. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Altă Evanghelie | Carmen FUNIERU | Despre Sfanta Scriptura | 17 | 04.02.2014 15:53:19 |
o alta perspectiva | The_Fallen | Generalitati | 24 | 07.01.2013 14:54:10 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
ajutor umanitar ptr o familie saraca | constantinstefan111 | Generalitati | 3 | 22.03.2011 10:52:10 |
O alta limpezire ... | Negroponte | Generalitati | 231 | 15.09.2009 04:05:36 |
|