![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ................................................ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
hahahhahahahaha, ce taaaaaaaaare, brilliant, genial, vai ce-mi plac glumele cu substanta
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Asta dă apă la moară "evoluționiștilor" ! E din manualul lor . . .Bun, până la urmă la ce etapă te-ai fi oprit ? ( sper din tot sufletul să nu fie prima ! ! ! ) . . . . . . . . . . . . . . .
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, e o gluma, in lumea glumelor functioneaza si fictiunea...de exemplu un Mos Craciun, daca nu are corespondent in realitate nu inseamna ca in imaginatie nu exista...Tocmai asta e farmecul glumelor si fictiunii, poti baga acolo orice si totusi ieste un miez de intelepciune
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
prima faza, cocosat, da? ultima faza cocosat, nu? Deci pen-ultima faza e ca cineva incearca d ela spate sa-i indrepte coloana celui ce sta la computer, deoarece a ajuns din nou la pozitia de la prima faza. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Primul cocosat parca era ceva mai imbracat....
|
||||
|
||||
![]() ![]() Mare dreptate ai!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
hahahahahha, cica ceva mai imbracat, hahahahah
Si cica incearca sa-i indrepte spatele. Ce tare...ar trebui postate mai multe imagini haioase, cine stie ca mai scoate lumea...
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred ca vrea sa ii indrepte spatele...acela este un picamer,cred ca vrea sa-l dez-asfalteze de pe scaun...desi mai degraba pare ca s-a lasat pagubas.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dependenta de calitate | mirelat | Generalitati | 160 | 29.04.2009 20:28:38 |
Ce calculator folositi? | Noesis | Generalitati | 63 | 03.03.2009 14:51:51 |
Dependenta | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 10 | 08.11.2007 23:08:49 |
Dependenta si lipsa de concentrare | dorina_ro | Generalitati | 8 | 15.02.2007 03:50:10 |
|