![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Belgia am fost numai in nord si acolo limba suna foarte urat. Plus ca ploua des, vremea e mohorata mereu, ca si in nordul Germaniei pe unde am lucrat. Belgienii mi-au placut ca oameni, insa nemtii nu. Nu-mi place sa lucrez in Germania si am fost de multe ori in mai multe orase. Cu toata civilizatia lor, nu m-as muta acolo. Nu m-am impacat nici cu mancarea prin Europa... nici macar in Italia. Apropo, noi facem pizza mult mai buna ca ei. :) Singura tara unde m-am simtit ca acasa a fost... Rusia. Daca ar fi sa emigrez, cred ca as alege Franta. Limba e frumoasa si relativ usor de invatat [bine], tara arata bine, oamenii... comme ci comme ca. Nici Italia nu e rea, insa e plina de emigranti colorati sau necolorati, carora le lipsesc multe si care strica aspectul locurilor la propriu si la figurat. Deci, pentru cei care vor sa emigreze, le pot spune din experienta ca Romania nu e chiar atat de rea pe cat pare. Toate tarile au avantajele si dezavantajele lor, nu exista vreun loc in care curge numai lapte si miere.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 02:03:50 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 06:31:42 |
Radio-Romania pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.01.2009 06:26:08 |
|