![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei rugaciunile acelea comune sunt cam ciudate.
Eu in viata mea nu am intrat in vreo biserica catolica sa ma rog am fost doar sa vizitez. Mai degraba intri sa te rogi intr-un magazin de icoane crestin ortodoxe ca acelea sunt leac sufletesc. Am fost cand eram mai mic la un parastas la o biserica greco catolica dar acum daca ar fi nevoie as sta afara din Biserica sa nu zica careva ca particip. Eu nu am fost la rugaciunile alea comune. Dar pentru a aduce pe catolici la dreapta credinta nicidecum nu le spui ca sunt eretici si merg in Iad ci te apuci sa vorbesti cu ei si le spui asa ca idee de Sfanta Lumina. Si atat e de ajuns.Si vorbesti frumos cu ei.Si apoi catolicii respectivi o sa ajunga curiosi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este adevarat ca de multe ori slujbele de rugaciune comune nu sunt prea profunde si sunt cam de fatada. Dar macar asa, ca semn de intelegere, tot sunt bune. Si daca noi ne rugam cu adevarat, nu vad de ce ar fi rele. Poate ar fi mai bine ca fiecare sa participe putin la slujbele celuilalt, ar fi mai autentic decat o slujba creata ad hoc. De ex. sa facem odata noi ortodocsii o vecernie, alta data sa faca catolicii.. Cam asa s-a hotarat la un moment dat in orasul din Germania in care stateam.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Plus "demonstratiile de forta" de anul trecut ale lui Sofronie Drincec si Nicolae Corneanu care mi-au aratat cata erezie exista la nivelul BOR, precum si calea de urmat in viitor : BOSV.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 21:31:00 |
Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 14:34:37 |
Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 17:29:40 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|