![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
acelasi lucru ma intreb si eu. se pare ca cele cateva sute de contradictii si absurditati existente in Biblie nu sunt suficiente pentru a demonstra valoarea indoielnica a Bibliei ca izvor de moralitatea si adevar istoric. dar de fapt ce zic eu... mai sunt unii care in ciuda dovezilor covarsitoare considera Biblia ca fiind perfecta.
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
|
|||
|
|||
![]()
Citat DEX:
"- Ioan 10:30. Iar Eu și Tatăl Meu una suntem. - Ioan 14:28. Ați auzit că v-am spus: Mă duc și voi veni la voi. De M-ați iubi v-ați bucura că Mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai mare decât Mine. " Faptul ca Tatal este mai mare decat Fiul nu exclude certitudinea existentei unei singure fiinte Tatal ,Fiul si Sfantul Duh. Harry Potter este bine vandut acum ,sa vedem peste cativa ani care va mai fi. In rest nu am timp si nici competenta sa iti raspund ,sunt preoti si teologi care ar putea sa iti spuna mai bine. Voi blasfemiati si bine nu va fi de voi ,nu o spun eu ci Duhul Sfant care a grait prin profeti ,unul din ei fiind imparatul David ,din care am citat. Ati dovedi mai multa intelepciune daca v-ati vedea de treburile voastre. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-ai raspuns la articolul referitor la morala crestina
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum am vazut ce ai scris despre sfantul Ilie :
" Cartea a patra a regilor 2:11. Pe când mergeau ei așa pe drum și grăiau, deodată s-a ivit un car și cai de foc și, despărțindu-i pe unul de altul, a ridicat pe Ilie în vârtej de vânt la cer. - Ioan 3:13. Și nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer. " Sfantul Ilie a fost ridicat la cer iar Mantuitorul s-a suit la cer ,deci a scris corect evanghelistul Ioan. Iisus are putere sa se suie la cer . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca nu va fi bine de noi e treaba noastra, pe care ne-o asumam. De ce intelepciune? Te deranjeaza posturile noastre? De ce te-ar deranja daca tu stii ca ai dreptate si ca noi aberam? |
|
|||
|
|||
![]()
da si eu as vrea sa discut cu un teolog, chiar mi-ar face placere. scuze ca nu ti-am raspuns la articol, dar nu am timp acum. poate mai vorbim pe seara. :)
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
|
|||
|
|||
![]()
Iti raspund cu cea mai mare placere daca imi faci un rezumat cu cuvintele tale
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar nu imi face placere sa va vad scriind aici ,si cred ca nu sunt singura. Puteti sminti pe cei mai slabi in credinta ,din punctul meu de vedere nici o problema. Aveti destule locuri unde puteti scrie : Ele.ro ,Desprecopii.ro ,etc. Dar nu suport sa vad cum va bateti joc de cele sfinte. In definitiv totul e permis conform moralei atee. O zi buna iti doresc ! |
|
|||
|
|||
![]()
Anita, dar de asta ce zici?
Matei 12:40 - Ca precum a fost Iona in pantecele chitului trei zile si trei nopti, asa va fi si Fiul Omului in inima pamantului trei zile si trei nopti. Din cite stiu eu a fost dat jos de pe cruce simbata si a inviat duminica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca va doriti o societate "sanatoasa" a la 1600, sinteti invitatii mei |
![]() |
Tags |
morala |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 12:02:33 |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 00:45:33 |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|