Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2009, 18:11:07
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Cum sa fim marionete Andrei? Asta ar insemna ca un sfant a ajuns sfant doar pentru ca a fost luat de mana de Dumnezeu, fara ca el sa-si doreasca acest lucru. Ori din vietile sfintilor, vedem ca prin toate acesti sfinti cereau "a fi luati de mana".

Daca am fi marionete, as aplauda cand un om mi-ar spune ca nu exista Dumnezeu. Caci eu nu as crede intr-un Dumnezeu care mantuieste doar pe cine vrea, indiferent de cum traiesc acestia.
Sfintii prin efortul lor plin de nevointe si dureri FIZICE REALE( deoarece ruperea de "sforile marionet-ale" nu se face fara durere) au ajuns sa ibe "indrazneala" la Dumnezeu. Oare ce crezi ca inseamna asta?
Tocmai faptul ca asupra lor nu mai functioneaza dracul sau legile naturale restrictive specifice acestei realitati in care defaultul inseamna cazut, marioneta.

Da Dumnezeu ne-a intins o mina si da, trebuie ca si noi sa vrem sa o luam altfel ea ramine intinsa.
Luarea miini lui Dumnezeu insa inseamna ruperea DUREROASA de alte miini care ne trag in jos

A fost genial Michelangelo in a reprezenta aceasta minune cereasca in capela Sistina
Miinile Omului si a lui Dumnezeu care stau sa se atinga
..insa si miinile "demonilor" care ne jupoaie de piele si ne maninca de vii in caz ca renuntam la chemarea noastra de OAMENI creati pentru o existenta cereasca( DACA O DORIM)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curiozitate Zeytin Botezul 2 11.02.2013 22:59:22
curiozitate soulonfire Generalitati 5 02.10.2011 21:59:41
o curiozitate roxicka Generalitati 6 13.09.2010 17:56:18
CURIOZITATE Clausemi Generalitati 26 05.07.2008 08:54:07