![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Daca ar "invinge" oare nu am sta toti cu teama si cu frica de pedeapsa?!
Tocmai aici sta minunea... in faptul ca "dragostea" este cea care ne tine in Biserica.
|
|||
|
|||
|
he :)
foarte frumos ce-a zis parintele. mi-a amintit de un alt citat al unui sfant sau teolog, nu mai stiu exact: pe Dumnezeu nu trebuie sa-L demonstrezi, El este ca o axioma, El este evident, nu trebuie demonstrat. si daca cineva ma pune sa-i demonstrez existenta lui Dumnezeu, il pun intai sa-mi demonstreze el o axioma. recunosc, si eu tot prin seductie m-am apropiat de Biserica. si adevarul este ca daca nu-i intri omului la inima, degeaba te chinui sa-i aduci toate argumentele; el are nevoie de o convingere sufleteasca, nu neaparat rationala. de ceva vreme m-am prins si eu de chestia asta si de atunci caut intai sa-i intru pe sub piele (daca pot pana la inima, e perfect "Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii" |
|
|
|||
|
|||
|
O lucrare foarte frumoasa este cea a Sfantului Maxim Marturisitorul - Mistagogia.
|
|
|
|||
|
|||
|
”Credința zugrăvește icoanele-n altare.” (M. Eminescu)
|
|
|
|||
|
|||
|
Credinta zideste in suflete noastre.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciunea pr. Rafail Noica? | STEPHAN | Mari Duhovnici si predicile lor | 23 | 13.03.2018 15:05:43 |
| Parintele Rafail Noica | Ekaterina | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.07.2013 17:29:28 |
| parintele Rafail Noica | adycozma | Generalitati | 5 | 10.09.2010 18:12:48 |
| Presa oficiala a BOR nu-i convinge pe credinciosi | Marius22 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 21.02.2009 12:10:11 |
| caseta Pr Rafail Noica | andreea_haiducu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 05.11.2006 22:12:15 |
|
|