![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Despre horoscop- Horoscop, zodii, astrologie :
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_horoscop.htm
|
||||
|
||||
![]()
astrologie=pacat?
Da. Simplu: da. Stiu ca eu am citit cateceva despre astrologie. Stiu ca eu voiam sa ma ocup chiar in acest domeniu. Cred ca se castiga binisor. ![]() ![]() Si niciodata sa nu uiti ca sansele de a se intampla ceea ce scrie in horoscopul tau, chiar intr-unul facut "bine", sunt egale cu sansele intamplarii oricarui tip de eveniment. Mi-a cazut sub mana si unele statistici, exprimate in procentaje, care vorbeau de la sine. REPET: nu sunt o stiinta, trebuie sa crezi in ele. Deci sunt o religie, si inca una urata. Automat L-ai negat pe Dumnezeu ca Domnul tau in cazul acesta. Incalci smerenia, incercand si sa fii deasupra Domnului (cu cunostiintele tale despre viitor): pacatul Evei si al lui Adam. "Veti fi ca El". Magii s-au inchinat Domnului pentru a arata faibilitatea credintei lor si superioritatea crestinismului si a credintei adevarate. Au ajuns la Iisus manati de Dumnezeu, nu de la sine putere, si asta ca sa dea exemplu lumii. Va pup. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Depre farmece, vrajitorie, astrologie si magie | hreniuk | Intrebari utilizatori | 6 | 08.07.2012 12:47:01 |
De ce e pacat? | silverstar | Generalitati | 28 | 25.02.2010 18:30:42 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
Despre vrajitorie ,farmece, astrologie | cozia | Generalitati | 0 | 04.02.2007 22:40:42 |
|