![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana acum se pare ca exista doar doua produse MG, soia si porumbul, e suficient sa fie evitate, pacat de soia ca era o sursa buna de proteine, dar din pacate cred ca nu se vor opri aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema cu Vit C si altele este ca nu se poate consuma in stare pura deoarece este gretoasa si nu s-ar VINDE( aici este cheia) de aceea se introduc indulcitori pentru ca consumatorul sa mai "treaca pe la pravalie" Pe de alta parte, ceaiurile de plante nu vor dispare deoarece le culegem noi, doar daca angajatii Antihristului ne vor da peste miini. Este important sa fim independenti de tot felul de "Plafar-e" si alti producatori. Eu unul singur ies la tei, musetel, menta cit cuprinde, urzica, sunatoare, etc deci ce treaba au romanii cu codex alimentarius cind ei isi vad singuri de recoltare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Sunt dezgustata de legile lor cretine! E incredibil cum ne lasam manipulati ! De ce are industria farmaceutica veniturile cele mai mari? Ca noi mergem si cumparam antibiotice cand stranutam de 2 ori...cand o varianta ar fi usturoiul; ca mergem si dam 100 RONi pe o crema pentru o zgarietura cand o alternativa ar fi mierea; ca luam sirop pentru tuse cu 50 RONi cand o varianta ar fi siropul de brad facut acasa... Uf!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe cind un gram de aspartam ...stii si tu ce efect are cind il gusti |
|
|||
|
|||
![]()
Am avut acum un an o salata verde in curte de care am uitat si cind au venit gerurile de -18 C am dat de ea. Cind am pipait-o nu-mi venea sa cred ca nu a inghetat. Sincer am crezut ca am de a face cu o planta extraterestra. Chiar si cind s-a reintors caldura tot asa era. acum vad ca si iarba si multe alte flori nu mai ingheata
Este infricosator ce se intimpla cu OMG-urile Porumbul cica are gene de purcelus, asa ca vegetarienii doar cred ca maninca vegetale |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gata, m-am "lecuit" si de vitamina asta...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
In orice caz, mai multa paguba cred ca ai de la noxele de masini care le respiri intr-o zi decat de la aspartamul care e intr-o cutie de vitamina C. Si stiu si vitamina C, ieftina si buna care n-are indulcitori si nu in portii din alea mici si scumpe. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In orice caz, cred ca in ultima vreme din ce in ce mai multi oameni incearca sa caute alternative la pastile si injectii. Cel putin la noi. Citat:
Citat:
Nu siropul in sine calmeaza tusea. Si mai sunt multe probleme la care medicina alopata are totusi raspunsuri bune, nu trebuie generalizat. Citat:
Eu din cate stiu obligatia asta exista, poti sa dovedesti contrariul? Citat:
Sa ne spui cat rezisti. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Hai prin Timi sa vezi cum zboara elicopterul pe ici pe colo imprastiind "substante dubioase" (ca, deh, pentru insecte si tantari, pacat ca printre insecte se numara si albinele, ca tot se vorbea de ele mai sus) si garantat nu o fac GRATIS. Evident ca e exagerata partea cu imprastiatul substantelor cu scopul de a distruge tot ce-i verde, iuuu! dar chiar tre' sa pun ATENTIE: EXEMPLU EXAGERAT inainte?? Vreau sa scot in evidenta folosirea exagerata a chimicalelor in ORICE, chiar nu putem trai fara ele??!! (nu te chinui sa raspunzi) E bine totusi ca amandoi ne dam seama ca suntem manipulati. E ca-n filmele cu Stan si Bran razand unul de celalalt: hehe, Stane, dar ce ciufulit esti azi!! Ba nu, tu esti ala ciufulit! Citat:
Eu la usturoiul in forma lui naturala ma refeream, nu la comprimate. Citat:
Citat:
Citat:
Tu poti sa-mi dovedesti ca, treptat, nu se vor inlocui cele naturale cu cele modificate genetic?
|
|||
|
|||
![]()
Iisus ne spune: "Nu va temeti!" Ma incarca de bucurie aceasta povata si imi umple sufletul de speranta, ca orice fapte,acte,actiuni indreptate impotriva omului, impotriva creatiei lui Dumnezeu,cred ca sunt zadarnice. Noi,avem datoria sa indepartam raul care ne da tarcoale prin aceste ordine,supuneri,obligatii,sisteme create,numai fugind catre Dumnezeu,prin fapte bune,smerenie,rugaciuni,cale batatorita in casa Domnului,la biserica,de cate ori putem si daca nu reusim sa salvam natiunea,macar pe particele sa ne salvam noi si cei apropiati noua. Rugaciunea si fapta buna,ne tin in fata lui Dumnezeu,cu toate pacatele care le facem si le caram dupa noi pentru ca el in bunatatea Lui ne apara,ne iarta,ne protejeaza,ne ocroteste.Numai o rugaciune,o fapta buna cat de mica,o ruga,o cerere catre El si ne aude. Asta e convingerea mea si v-o impartasesc si Dumneavoastra,dragi forumisti. Va imbratisez - Ania
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|