Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2009, 20:26:20
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de brunhilda Vezi mesajul
du-te la psihiatru! ceea ce spui/faci este nenatural! tu nici macar nu stii ce rost au "scurgerile" si-ti dai cu parerea, mai te dai expert si in materie de anatomie feminina, mai, mai! in plus de asta, cand cresti mare vrei sa te faci sfant!? daca nu se produce "samanta barbateasca" si nu sunt "scurgeri" tu cum crezi ca ai ajuns p'acilea sa scrii prostioare? e si normal ca mintea ta devine fricoasa si dezorientata, pt ca ti-e frica de propria persoana, sau.. oscilez intre - te negi pe tine- si - te urasti pe tine-!
caldurile alea apar de la prea multa abstinenta si idei aiurite care pana la urma o sa ti se urce la cap!
Brunhilda, bine ai venit pe forum.
Lasa-l, ca a fost banat intre timp... Are idei ciudate, n-a reusit nimeni sa-l convinga ca sunt false, dar sa nu-l mai jignim totusi.
Vechi 22.05.2009, 20:46:42
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Mie mi-a placut ce a scris brunhilda, chiar daca a parut pe ici pe colo a jicnire, nu a fost decat realism spus pe romaneste. Un raspuns justificat, de altfel.
Unii ajung sa delireze, efectiv, de atata "credinta" (presupusa, bine-nteles), negandu-si astfel chiar si propria anatomie, propria fire...tot ce zace in ea.
Pana la urma, pentru aceasta fire a venit Dumnezeu pe pamant, si nu a denigrat-o, ci, mai degraba i-a denigrat pe cei care se pretindeau atat de intelepti si de cuviosi si, i-a smerit in cele din urma, detasandu-se de marinimia lor, traind printre cei simpli.
Vechi 23.05.2009, 10:16:14
brunhilda brunhilda is offline
Member

Data înregistrării: 22.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Brunhilda, bine ai venit pe forum.
aa! merci! nu era o jignire, era un sfat, un indemn! doar ca sunt eu putin mai directa si pe alocuri sarcastica!
legat de semnatura lui ory, as vrea sa spun ca este adevarata, omul isi limiteaza propria minte al carei prizonier devine! pacat!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42