![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Decit sa ma ataci direct mai bine lamureste ce s-a intrebat, nu crezi ca este mai simplu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anul acesta are loc intalnirea din Cipru unde se vor lua niste decizii importante. |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3][SIZE=3]
- Dar atunci cum vedeți dumneavoastră ecumenismul și Mișcarea Ecumenică Mondială? - Este nevoie mai întâi de multă rugăciune. Că fără Dumnezeu nu putem face nimic (Ioan 15, 5). Întâlnirile între Biserici sunt bune, evanghelice, căci astfel creștinii se cunosc bine unii pe alții și încetează ura confesională. Însă, de aici până la unire este departe ca de la pământ la cer, căci nici o Biserică neortodoxă nu va renunța la credința ei, ca să vină la Ortodoxie. - Atunci când credeți că se va împlini cuvântul Sfintei Evanghelii, ca să fie pe pământ [/SIZE] [/SIZE] [SIZE=3][SIZE=3]o turmă și un păstor? [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=3] - Când toate popoarele creștine și necreștine vor veni la în care numai singur Dumnezeu știe.adevărata Credință Ortodoxă în Dumnezeu Cel în Treime lăudat și preamărit! Aceasta va fi numai la sfârșitul veacurilor, în felul din Calauza in credinta ortodoxa [/SIZE][/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
site ul "oficial" al miscarii ecumenice
http://www.ecumenism.ro/cuvinte.asp?sruc=2003&id=schema ne intampina cu icoane ortodoxe; vedem insa ca numele Mantuitorului este scris Isus (dar de ce sa fim atat de ingusti incat sa nu acceptam aceasta varianta?!), citatele biblice nu sunt luate din Biblia ortodoxa(am verificat) (conteaza?!) si nu intamplator v-am dat linkul la acea pagina; este Crezul mai jos, vedeti ca Duhul Sfant purcede ...si de la Fiul! Bine , poate acest site n-o fi reprezentativ, ma gandesc. desi este oficial. Ecumenismul nu e cum il intelegem noi, ortodocsii. Noi am vrea un ecumenism in care ceilalti sa se intoarca la ortodoxie. Vedem insa ca ceilalti nu gandesc asa. Din pacate ortodocsii ecumenisti accepta compromisul! |
|
|||
|
|||
![]()
Ortodocsii ecumenisti sunt majoritatea masoni. Fara suparare. Pun in aplicare toate planurile masonice intr-un mod viclean. Unii duhovnici cauta sa ne deschida ochii, iar altii, masoneii, ii duc in ratacire pe fiii lor duhovnicesti. Sa mai deschidem ochii si sa vedem cine ne este duhovnic. A se citi scrierile Sfantului Lavrentie de Cernigov.
Ce mantuire ne pot garanta ierarhii care incep sa pangarasca credinta ortodoxa pentru care poporul roman a platit tribut de sange? Ce atitudine iau ierarhii fata de homosexuali? Dumnealor au avut grija sa interzica mitingurilor impotriva microcipurilor. Homosexualii se vor lafai in voie, sfidand poporul ortodox. Sa ne venim in fire, chiar daca unii ierarhi si unii preoti ne vor trada ca Iuda pe Hristos. E din nou vremea iudelor. Trist, dar adevarat. Iar unii o vor duce bine si acum, caci vor aduce argumente ca au sustinut intronarea ecumenismului. Si ne vor rade in nas celorlalti... |
|
|||
|
|||
![]()
draga Fani,
Am obosit scriind mesaje la Facere,iau o mica pauza si iti pun o intrebare,sa vedem cum crezi tu... In spirit ecumenist,mai este nevoie de ierarhi si preoti ortodocsi pentru mintuire ? Dar de Iisus Hristos Dumnezeu ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca nu avem nevoie de episcopi si preoti? Pai cine sa savarseasca tainele? Arata-mi unde am zis eu ceva care sa justifice aceasta intrebare. Ce are asta de-a face cu spiritul ecumenist? Mai reciteste, ca nu mai rescriu, cum am definit eu spiritul ecumenist ortodox pe care il consider bun. Mi s-au tocit degetele sa-l tot repet. Am tot scris si rasscris ca sa nu se tradeze credinta ortodoxa, nu asta e ecumenismul adevarat. Asa cul il intelegea si p. Staniloae. Da-mi voie sa-ti pun si eu o intrebare: catolicii cred sau nu in Iisus Hristos Dumnezeu? dar in necesitatea de a avea episcopi si preoti? Si Steinhardt, credea in Hristos sau nu? Se impartasea sau nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bineinteles ca noi vrem ca ceilalti sa se intoarca. Problema e, vorba aia, ca nu stie si Grivei ;-) Si unii din ceilalti, mai ales catolicii, ar vrea sa il recunoastem noi pe papa si basta. Numai ca nu prea mi se pare de loc ca se apropie ortodocsii de asa ceva.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Consecintele razboiului | mihaela75 | Generalitati | 17 | 24.03.2011 19:59:43 |
Mihai Viteazul - Parastas la 409 ani de la moartea acestuia | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.08.2010 20:45:00 |
Identificarea sufletului si identitatea acestuia | adelin | Generalitati | 23 | 27.01.2010 12:01:38 |
Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 15:37:11 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|