![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=purple]Cu tot dragul, pentru MIHAI !
![]() ![]() [COLOR=purple]Sa fii-n viata FERICIT[/COLOR] [COLOR=purple]Sa IUBESTI sa FII IUBIT [/COLOR] [COLOR=purple]Si cel mai tare TATIC ![/COLOR] [COLOR=purple]Sa dea DUMNEZEU sa DEA [/COLOR] [COLOR=purple]SANATATE-n casa ta [/COLOR] [COLOR=purple]LA MULTI ANI din partea mea! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fuga, fuguta,vin si eu sa ma alatur celorlalte urari, cu drag LA MULTI SI BUNI ANI!!!! pentru tine Mihai
Si evident, cu un binemeritat tortulet ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si.... in speranta ca memoria nu imi joace feste ca sa o dau in strachini prea tare (si sa imi primesc critici ca induc in eroare
![]() ![]() (De am gresit ziua ta de nastere, fie-mi cu iertare... urarile sunt bine venite oricum! si tortuletul la fel!!! nu?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
|
|||
|
|||
![]()
"La mulți ani Mihai!"
Sfinții Arhanhgeli să te ocrotească și să-ți poarte pașii numai spre fapte bune. |
|
|||
|
|||
![]()
La Multi Ani, Mihai! zile senine si fericite alaturi de cei dragi iti doresc.
uite si un camp de lalele vesele de aici din State, special ptr tine! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Draga noastra Theo, iata cum timpul a zburat, si este 20 septembrie.
Desi ai disparut de pe forum de ceva vreme, vreau sa stii ca ma gandesc cu drag la tine, dar si cu ingrijoare ptr ca nu am inteles motivul disparitiei tale. Reinoiesc urarea de LA MULTI ANI!!!sa iti fie viata frumoasa si senina alaturi de cei 2 ingerasi ai tai si ma tin de promisiune cu un nout tortulet ptr ziua ta: ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ani buni, frumosi, sanatosi, cu spor in toate si daruri duhovnicesti va doresc celor sarbatoriti astazi, "florina drossu" si "AndruscaCIM" !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|