![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine mai frate LapetiteMoc si faptul ca Maitrey se impreuneaza mai tot romanul cu inginerul Alan face parte tot din ospitalitatea indiana?
Sau casatoria aia in fata naturii tot ospitalitate indiana e? :)) |
|
|
|||
|
|||
|
Ați citit romanul ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Normal ca l-am citit da acu am observat ca e in programa de bacalaureat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
”Că-i greu mult soare să îndure Ciupearcă crudă, de pădure... Că sufletul nu e fântână decât la om, fiară bătrână; iar la făptură mai firavă pahar e gândul, cu otravă.” |
|
|
||||
|
||||
|
Mihailt, dar tu cati ani ai? Nu ai dat Bacul inca? Maitreyi era in programa de Bac de foarte mult, timp, era cand am dat eu Bacul acum 6-7 ani. Asa cum spune si Lepetitmoc, lecturile din prgrama au ca scop marirea orizontului elevilor, iar erotismul este ,vrei nu vrei, parte din viata cotidiana. Macar erotismul din cartile din programa nu e cel vulgar, de tip manelist, asa ca au si copiii posibilitatea sa vada (citeasca) ceva altfel decat cotidianul care ne inconjoara.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai mihailt, tu ai interzice si Cantarea Cantarilor
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
|||
|
|||
|
Si eu l-am facut tot in a 9-a si nu mi s-a parut ceva neobisnuit si rau la el.Si nu cred ca poate sa nasca oameni obsedati cum ai zis tu.Mihail,in general,tu exagerezi cam mult.Este un roman ca toate celelalte si ca multe filme la care au acces si copii ,cu iubire adevarata,cateva sarutari etc.As putea prezenta si eu informatii despre acest roman fiind importat in literatura limbii romane dar a facut-o LapetiteMoc.Eliade ramane un autor foarte important al Romaniei si operele lui sunt de-a dreptul impresionante.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 17:02:01 |
| Problema pentru liceu teologic | Dragoshel | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 17.02.2011 19:52:12 |
| nu am inteles ceva din pateric poate ma ajuta cineva | annajanette | Generalitati | 10 | 14.07.2010 14:32:47 |
| Poate imi dati shi mie un sfat ceva... | Silencer | Intamplari adevarate | 7 | 12.08.2008 22:35:25 |
| Religia in liceu | steffiy | Teologie si Stiinta | 8 | 08.03.2008 22:12:02 |
|
|