Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2009, 20:23:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Io oricum m-as simti mai bine sa fie curati barbatii si sa arate cu degetu la femei decat sa fie toleranti si necurati. Da no, e preferinta personala.
Asta ar fi idealul, doar simple socoteli pe "hârtie" ! De preferat ar fi și femeia, fata să fie curată la minte și inimă pentru a nu mai ispiti , prin comportament, ținută și vorbă, bărbatul și atunci toate ar fi perfecte si curate . Există necurăție în ambele cazuri ! Dar deja aici ne îndepărtăm de topic.
Vechi 17.05.2009, 20:38:41
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Asta ar fi idealul, doar simple socoteli pe "hârtie" ! De preferat ar fi și femeia, fata să fie curată la minte și inimă pentru a nu mai ispiti , prin comportament, ținută și vorbă, bărbatul și atunci toate ar fi perfecte si curate . Există necurăție în ambele cazuri ! Dar deja aici ne îndepărtăm de topic.
E adevarat, dar e foarte mult din nestiinta la o fata. Eu abia pe la 20 de ani am aflat in ce fel pot ispiti de fapt prin imbaracaminte, pana atunci credeam ca numai muncitorii libidinosi pot gandi chestii de alea despre o fata. Iar ceilalti credeam doar ca admira frumusetea. A fost un soc pentru mine sa aflu ca toti au tot felul de ganduri si inca nu mi-am revenit. Macar muncitorii is sinceri.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Vechi 17.05.2009, 20:52:27
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
E adevarat, dar e foarte mult din nestiinta la o fata. Eu abia pe la 20 de ani am aflat in ce fel pot ispiti de fapt prin imbaracaminte, pana atunci credeam ca numai muncitorii libidinosi pot gandi chestii de alea despre o fata. Iar ceilalti credeam doar ca admira frumusetea. A fost un soc pentru mine sa aflu ca toti au tot felul de ganduri si inca nu mi-am revenit. Macar muncitorii is sinceri.
am ras cu lacrimi... esti amuzanta. mai ales la partea cu muncitorii... deci, pana la urma sa inteleg ca apreciezi sinceritatea suieraturilor si a vorbelor deocheate cand treci pe langa ei, decat a celor spuse in gand de catre cei... nesinceri.

cat despre topic... cand aceste lucruri sunt explicate de catre duhovnic se inteleg mult mai bine. aici nu vom ajunge decat la o lunga dezbatere despre cum si despre de ce...
orice femeie trebuie sa aiba o discutie sincera cu un preot care ii va explica exact ce nu trebuie si cand anume sa faca.
duhovnicul meu, de exemplu, permitea cand era frig ca femeile in cauza sa stea in spate, in biserica.
Vechi 17.05.2009, 21:11:32
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
am ras cu lacrimi... esti amuzanta. mai ales la partea cu muncitorii... deci, pana la urma sa inteleg ca apreciezi sinceritatea suieraturilor si a vorbelor deocheate cand treci pe langa ei, decat a celor spuse in gand de catre cei... nesinceri.
No, apoi imi pare bine ca ai ras, da e naspa situatia de tot, scuzati cuvantul. Adica eu credeam lucruri bune despre baietii de treaba si barbatii de treaba, tati, bunici, unchi, frati. Oameni de treaba. Muncitorii mi se pareau ca is o exceptie. Inca am ramas cu traume sa stiu ca nu si aproape ca urasc barbatimea planetei. Da no...

Vechi 17.05.2009, 21:26:03
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Implicit ...

Citat:
No, apoi imi pare bine ca ai ras, da e naspa situatia de tot, scuzati cuvantul. Adica eu credeam lucruri bune despre baietii de treaba si barbatii de treaba, tati, bunici, unchi, frati. Oameni de treaba. Muncitorii mi se pareau ca is o exceptie. Inca am ramas cu traume sa stiu ca nu si aproape ca urasc barbatimea planetei. Da no...
acum nu cred ca e cazul sa faci pe mironosita... tot ce spui sta in firea barbatului la fel cum se intampla si cu femeile care ofteaza dupa nush ce peptorali, abdomen, fund masculin...
important e cat de mult ne putem taia pofta. si abia aici intervine diferenta.
eu unul incerc sa reduc totul la privire si sa nu las gandul sa zburde mai departe la ce i-as face sau pe ce culmi as duce-o. si apropo de asta, mi-aduc aminte de vorba unui profesor pe vremea lui ceausescu, cand se statea la coada la banane si nu prea prindea. el spunea: "mie nu-mi plac bananele. daca nu apuc sa am parte de ele, nu-mi plac si gata." e o gandire sanatoasa... e bine sa-ti placa ce trebuie si sa te limitezi la asta.
si n-o lua si tu atat de tragic. gandeste-te ca daca nu era acest instinct nu mai exista atractia si ramaneai fara partener... tot raul spre bine... :)
Vechi 17.05.2009, 21:33:52
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
acum nu cred ca e cazul sa faci pe mironosita... tot ce spui sta in firea barbatului la fel cum se intampla si cu femeile care ofteaza dupa nush ce peptorali, abdomen, fund masculin...
Te inseli, nu e la fel la femei. Iti place fatza si atitudinea, personalitatea...nu parti ale corpului, alea secundar, dupa ce a inceput sa-ti placa baiatu

Vechi 17.05.2009, 21:39:38
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Implicit ...

Citat:
Te inseli, nu e la fel la femei. Iti place fatza si atitudinea, personalitatea...nu parti ale corpului, alea secundar, dupa ce a inceput sa-ti placa baiatu
mai ana, indiferent de cum e, exista un echilibru necesar unei relatii intre femeie si barbat. am vazut femei vorbind mai vulgar decat multi barbati. dar nu am generalizat niciodata. nu trebuie sa te smintesti de gandurile barbatilor... pur si simplu nu te gandi.
sper ca nu esti si tu in asentimentul unei colege care spunea ca, de cand cu gripa asta porcina multi barbati se vor imbolnavi... :)
Vechi 17.05.2009, 20:52:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Toti oameni sunt o apa si-un pamant . Pacatul , nu are culoare politica, scoala, sex , sau mai stiu eu ce.Cei sapte ani de acasa , in schimb atarna forte greu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42