![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta ar fi idealul, doar simple socoteli pe "hârtie" ! De preferat ar fi și femeia, fata să fie curată la minte și inimă pentru a nu mai ispiti , prin comportament, ținută și vorbă, bărbatul și atunci toate ar fi perfecte si curate . Există necurăție în ambele cazuri ! Dar deja aici ne îndepărtăm de topic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cat despre topic... cand aceste lucruri sunt explicate de catre duhovnic se inteleg mult mai bine. aici nu vom ajunge decat la o lunga dezbatere despre cum si despre de ce... orice femeie trebuie sa aiba o discutie sincera cu un preot care ii va explica exact ce nu trebuie si cand anume sa faca. duhovnicul meu, de exemplu, permitea cand era frig ca femeile in cauza sa stea in spate, in biserica.
|
|||
|
|||
![]()
No, apoi imi pare bine ca ai ras, da e naspa situatia de tot, scuzati cuvantul. Adica eu credeam lucruri bune despre baietii de treaba si barbatii de treaba, tati, bunici, unchi, frati. Oameni de treaba. Muncitorii mi se pareau ca is o exceptie. Inca am ramas cu traume sa stiu ca nu si aproape ca urasc barbatimea planetei. Da no...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
important e cat de mult ne putem taia pofta. si abia aici intervine diferenta. eu unul incerc sa reduc totul la privire si sa nu las gandul sa zburde mai departe la ce i-as face sau pe ce culmi as duce-o. si apropo de asta, mi-aduc aminte de vorba unui profesor pe vremea lui ceausescu, cand se statea la coada la banane si nu prea prindea. el spunea: "mie nu-mi plac bananele. daca nu apuc sa am parte de ele, nu-mi plac si gata." e o gandire sanatoasa... e bine sa-ti placa ce trebuie si sa te limitezi la asta. si n-o lua si tu atat de tragic. gandeste-te ca daca nu era acest instinct nu mai exista atractia si ramaneai fara partener... tot raul spre bine... :)
|
|||
|
|||
![]()
Te inseli, nu e la fel la femei. Iti place fatza si atitudinea, personalitatea...nu parti ale corpului, alea secundar, dupa ce a inceput sa-ti placa baiatu
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sper ca nu esti si tu in asentimentul unei colege care spunea ca, de cand cu gripa asta porcina multi barbati se vor imbolnavi... :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|