![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"...se afla in sinagoga o femeie sarmana, garbova, de nu putea in nici un chip sa se ridice. Avea un duh de neputinta de optsprezece ani. Chiar si aceasta cifra parca ne spune ceva adanc, semnificativ. Stiti ca numarul 6, in Sfanta Scriptura, e numar defectiv - i se spune. Un fel de nume negativ, al celui rau. Iar aici, de 3 ori cate 6... De trei ori! Parca e un fel de legare care tinde catre Absolut, caci Absolutul e numai Dumnezeu." Totusi vad aici ca 6 este numar perfect, pentru ca: Cele mai semnificative și mai rare numere sunt cele ai căror divizori adunați dau ca rezultat numărul însuși; acestea se numesc numere perfecte. 6 are ca divizori pe 1, 2 și 3 și, drept urmare, este un număr perfect, căci 1+2+3=6. Următorul număr perfect este 28, pentru că 1+2+4+7+14=28. Ne mai documentam...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
ortodoxie ocultista | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 02.07.2010 20:03:08 |
Patriotism & Ortodoxie | eodor nastasa | Generalitati | 31 | 07.04.2010 12:20:20 |
|