|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Cat despre logarea ei pe acest forum, si eu ii simt lipsa, dar cu siguranta unul dintre motive este ca s-a simtit NEDORITA AICI. Pacat!!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mi-am amintit de v o l g a, care facea un tratament pentru cancer si mergea pe la manastiri. Ce o mai fi facand? Sa nadajduim ca e bine, sanatoasa...
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Din păcate lista se mărește : 

14carol06  ;  alexandra28again ( o dispariție ciudată și regretabilă ) ;  alexandraALEX  ;   alicia ( care am înțeles că ar putea să revină )  ;  ancuta05  ;   C.tin   ;   EugeniaG ( personal regret plecarea <dispariția> ei ! )  ;  eduard (jenica) < într un repaus cu forumul , mult prea îndelungat >  ;   ioana_ema  ;   ioan_si_atat  ;   ionela7  ;  nadia.r  ;  peps  ;  Rafaela  ;   Thheo ( of, of, of  )  .  Se întrevăd și alți membrii ce intră mult, mult mai rar. Pe cei menționați mai sus : Fraților vă rog să dați un semn cât de mic ! Doamne ajută ! +

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  alexandra28again Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie. Gen teolog, filozof, preot, pasionat de esoteric si misticism, etc. 
				__________________ Cel mai tare schimb de replici de pe forum: "Spune Biblia clar" "Bblia zice clar si ca liliecii sunt pasari." | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Dar ce se mai intampla oare cu membrii mai tineri ai forumului, cu Simona-Marilena (cea cu prietenul ei buclucas...), Alexya 89, care dorea sa se faca politista, Tzuculina, Metanoia 2 si, nu in ultimul rand, de ce nu mai posteaza Geonektarios????? Si Seara de vara?  Mi-ar placea sa fie cat mai multe si cat mai frumoase postari!   
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

...doar privesc din „umbra”! Ma uit si atat... numai cand e vreo „urgenta” mai scriu... in rest, intru mai RAR si atunci numai CITESC! IERTARE!!! 
				__________________ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 @Glykys - Geo Nektarios mai scrie pe forum. N-o avea asa mult timp. Mie ii lipseste GeorgeS. Si el o fi ocupat ca preot. Sunt unii care intra mai rar, dar mai intra: heaven, Hartford, LapetiteMoc etc. Ah, si mi-ar place s-o citesc pe o sotie de preot. Nu mai stiu cum o chema. Eea, sau asa ceva. 
				__________________ A fi crestin = smerenie + iubire de aproape | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
  este adevarat ca nu prea ma incint la discutii stiti eu sint cam sensibila si imi e teama sa nu ma supere vrun cuvintel asa mai cu tepi. In ale ortodoxiei nu sint asa pregatita dar il stiu pe Doamne Doamne foarte bine. Asa ca stau pe aici sa nu ma dati afara.   oh da si imi dor de Urzicuta. 
				__________________ Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 19:43:21 | 
| Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 09:08:13 | 
| Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 03:26:32 | 
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 | 
|  |