![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu as avea nevoie de o femeie duhovnic/terapeut/medic . Ai idee unde as putea-o gasi? |
|
|||
|
|||
![]()
Si ti se pare ca ai nevoie de un duhovnic de gen feminin?Trezeste-te ca bati greu cu unele cuvinte desarte inaintea lui Dumnezeu!Tu nu sti ca Hristos i-a numit pe cei 70(72) de barbati care L-au urmat apostoli?Iar preotia a fost data numai pentru barbati pentru ca Hristos a avut 12 barbati ca apostoli nu femei!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iulian,Sophia vrea un duhovnic femeie ! Am si eu dreptul sa imi doresc la fel!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S.:Tu te iei dupa orice vorba desarta?De ce nu imi dai citate din Sfintii Parinti prin Harul Sfantului Duh, nu din Sophia de pe forum! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: mai era pe aici o tipa care locuia in Franta si visa sa devina preot |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri. http://ioanagabi.weblog.ro/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
În ea însăși, în propriul suflet, în propria dăruire mai întâi...
Apoi, îți propun să cugeți, dacă voiești, la câtevaîntrebări: Pe cine bănuiești mai mult de nereguli: pe duhovnic, sau pe tine? Ridici piatra înainte să te asiguri că ești fără de păcat?... Cui atribui neregulile mai întâi: sfatului duhovnicului sau propriilor tendințe? Pe cine crezi mai mult? Pe duhovnic sau pe tine? Pe cine te sprijini mai mult? Pe duhovnic sau pe tine? Un răspuns la astfel de întrebări poate aduce oarecare lumină... O spun doar din experiența mea. Poate mă înșel, iertare! Last edited by cezar_ioan; 22.02.2013 at 23:39:53. |
|
|||
|
|||
![]()
ma bucur ca ti ai dat seama.te iert
Last edited by rainrainbow; 23.02.2013 at 13:20:21. Motiv: completare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
cine ma poate ajuta | gherman | Pocainta | 10 | 12.11.2009 23:56:59 |
Cine ma poate ajuta? | Dia20_diana | Nunta | 7 | 25.06.2008 18:52:37 |
cine ma poate ajuta? | NiCcoleta | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.03.2006 03:41:06 |
|