Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Florine, da-mi si mie un exemplu un viata de zi cu zi in care cei paranoizati, schzofrenici, cu frici, prapastiosi , panicosi au avut cistig de cauza in fata oamenilor cumpatati, linistiti, cu pace pe fata si-n suflet chiar daca au venit necazuri peste ei au preferat sa ofteze si sa vada ce se poate face decit sa stea cu frica in sin toata viata
Tu, oare vezi in aceasta stare se spirit o crestere duhovniceasca, ca daca vezi , asta ar fi un fenomen nou intilnit de mine...dar, eu si banuiesc Alin B, sia nu le stim pe toate ca voi cei de aici, mai ales cei CITITORI ABILI in VIITOR ca multi care si-au dat cu pareri "pertinente"
|
Cei numiti nebuni pentru Hristos au fost ridicoli in fata lumii rele, dar placuti lui Dumnezeu. Spunea un parinte ca va veni vremea cand lumea va fi nebuna si cel bun va fi considerat nebun de parerea generala a oamenilor.
In sfarsit, eu va indemn pe toti sa fiti cu ochi-n patru, sa ciuliti urechile in presa si la tv si sa va puneti serios problema daca probabilitatea sa prindem evenimentele finale este mare sau mica. Intre timp, duceti o viata crestina autentica si pregatiti-va pentru intalnirea cu Dumnezeu ca si cum ar fi chiar maine.
PS: Cand Internetul nu va mai fi o metoda de comunicare libera intre noi, atunci sa aprindeti primul beculet de alarma.