Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2009, 18:27:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
As vrea sa va intreb ce ii leaga pe doi prieteni, unul episcop si celalalt mason?
Nu spun ca actiunile in comun cu Rotary se bazeaza pe relatii de prietenie, dar cunosc asa o prietenie si as vrea sa stiu daca e in ordine. "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti", se spune.
Iote ca Hristos s-a insotit cu pacatosii cat a fost pe pamant.
Ia spune-mi, cine este Hristos?
Vechi 14.05.2009, 21:17:29
Anca-Miha
Guest

Implicit

Glumesti, Aline, caci nici unul dintre noi nu e Hristos. Hristos Unul este: Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu intrupat. Una e sa-ti faci datoria de preot fata de enoriasi, si alta e sa te imprietensesti cu un mason. Caci si in biblie ni se spune:
"22. Și pe unii, șovăitori, mustrați-i,
23. Pe alții, smulgându-i din foc, mântuiți-i; DE ALTII, INSA, FIE-VA MILA CU FRICA, URAND SI CAMASA SPURCATA DE PE TRUPUL LOR. " (Epistola lui Iuda)
Ce afinitati poate avea un preot cu unul ca acesta, pentru a se numi prietenul lui?
Ne putem compara oare cu Iisus Hristos gandindu-ne, ca prin apropierea de El orbii au vazut, ologii au mers, iar pacatosii s-au sfintit?
Vechi 14.05.2009, 21:43:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Glumesti, Aline, caci nici unul dintre noi nu e Hristos. Hristos Unul este: Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu intrupat. Una e sa-ti faci datoria de preot fata de enoriasi, si alta e sa te imprietensesti cu un mason. Caci si in biblie ni se spune:
"22. Și pe unii, șovăitori, mustrați-i,
23. Pe alții, smulgându-i din foc, mântuiți-i; DE ALTII, INSA, FIE-VA MILA CU FRICA, URAND SI CAMASA SPURCATA DE PE TRUPUL LOR. " (Epistola lui Iuda)
Ce afinitati poate avea un preot cu unul ca acesta, pentru a se numi prietenul lui?
Ne putem compara oare cu Iisus Hristos gandindu-ne, ca prin apropierea de El orbii au vazut, ologii au mers, iar pacatosii s-au sfintit?
Si de unde stii ca prin apropierea de un ierarh a lui Dumnezeu nu se vor deschide si ochii unor masoni?
Vechi 15.05.2009, 00:13:52
Anca-Miha
Guest

Implicit

Pentru ca nu se inchina aceluias Dumnezeu. Caci daca se inchina aceluias Dumnezeu, e grav.
Vechi 10.06.2009, 23:22:12
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si de unde stii ca prin apropierea de un ierarh a lui Dumnezeu nu se vor deschide si ochii unor masoni?
Ceea ce omului nu-i este cu putinta, Ii este cu putinta lui Dumnezeu. Asta ar fi chiar o minune, dar nu prezenta ierarhului ar face-o, ci Insusi Dumnezeu. As vrea sa vad un mason devenind "nebun intru Hristos".
Vechi 10.06.2009, 23:03:13
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Maria Bratu e catolica pare-mi-se.
Da poate m-am inselat eu sa ne spuna fratia sa carei Biserici apartine.

Asa inteleg probabil catolicii sa faca relatiii ecumenice cu fratii lor crestini ortodocsi.
Vechi 10.06.2009, 23:06:17
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

cine este Maria Bratu?
Vechi 10.06.2009, 23:24:46
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Iote ca Hristos s-a insotit cu pacatosii cat a fost pe pamant.
Ia spune-mi, cine este Hristos?
Adica dupa tine episcopul este Hristos?!? Episcopul are functia cea mai mare din clerul inferior, dar nu este dumnezeu.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35