![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia spune-mi, cine este Hristos? |
|
|||
|
|||
![]()
Glumesti, Aline, caci nici unul dintre noi nu e Hristos. Hristos Unul este: Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu intrupat. Una e sa-ti faci datoria de preot fata de enoriasi, si alta e sa te imprietensesti cu un mason. Caci si in biblie ni se spune:
"22. Și pe unii, șovăitori, mustrați-i, 23. Pe alții, smulgându-i din foc, mântuiți-i; DE ALTII, INSA, FIE-VA MILA CU FRICA, URAND SI CAMASA SPURCATA DE PE TRUPUL LOR. " (Epistola lui Iuda) Ce afinitati poate avea un preot cu unul ca acesta, pentru a se numi prietenul lui? Ne putem compara oare cu Iisus Hristos gandindu-ne, ca prin apropierea de El orbii au vazut, ologii au mers, iar pacatosii s-au sfintit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu se inchina aceluias Dumnezeu. Caci daca se inchina aceluias Dumnezeu, e grav.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce omului nu-i este cu putinta, Ii este cu putinta lui Dumnezeu. Asta ar fi chiar o minune, dar nu prezenta ierarhului ar face-o, ci Insusi Dumnezeu. As vrea sa vad un mason devenind "nebun intru Hristos".
|
|
|||
|
|||
![]()
Maria Bratu e catolica pare-mi-se.
Da poate m-am inselat eu sa ne spuna fratia sa carei Biserici apartine. Asa inteleg probabil catolicii sa faca relatiii ecumenice cu fratii lor crestini ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]()
cine este Maria Bratu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica dupa tine episcopul este Hristos?!? Episcopul are functia cea mai mare din clerul inferior, dar nu este dumnezeu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|