![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau...? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe cine credeti ca ajutati cu atitudinea asta? Sau cui credeti ca fac rau de fapt, ar trebui sa va intrebati asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tot in numele corectitudinii, sunteti gata sa declarati si faptul ca Ellen White si tot ce a scris si ce reprezinta dumneai este un adaos inutil la Sf. Scriptura? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...173#post135173 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deocamdata inca mai stam bine la partea muzicala (cu mici exceptii). Fata de altii (cu care tot suntem confundati), inca mai tinem stacheta muzicii destul de sus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citirea scrierilor Ellenei White iti deschid apetitul pentru studiul Sfintei Scripturi. De fapt, acesta a fost si scopul lor declarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E bine macar ca ati pus ghilimelele. "Una din învataturile ortodoxe scapate de reformarea lui Tudor Popescu a fost botezul pruncilor." Cred ca mai corect ar fi spus ca Tudor Popescu nu impartasea multe puncte de vedere din doctrina "evanghelica", nu doar cel cu botezul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu inclin sa cred ca este o problema de intelegere, mai exact nu v-ati raportat la catehismul ortodox ci la discutiile unor persoane care il cunosc prea putin sau doresc sa detalieze anumite aspecte pe care ori nu le cunosc ori nu le-au inteles prea bine. In orice caz, ar fi trebuit sa oferiti un reper mai obiectiv si la obiect. |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|